Zsidó világhatalomról írt a XVI. kerületi fideszes jelölt

Időközi testületi választást tartanak vasárnap a XVI. kerületben. A kormánypárti jelölt korábban zsidók és bolsevikok közös világhatalmáról beszélt.

Kié is a világhatalom?

„A szabadkőművesség a zsidókkal és a bolsevizmussal összeesküdve gyakorolja a világhatalmat” – írta a Facebookon Horváth Ádám 2017 márciusában. Erre egy XVI. kerületi olvasója hívta fel a Magyar Hang figyelmét. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) fiatal politikusa hozzátette: „ez napjainkig élő felfogás, amely mára kiegészült a szabadkőművesség cionizmussal való összefonódásának, valamint a globalizációban játszott szerepének hangsúlyozásával.”

Horváth Ádámot többen is számonkérték szavaiért, mire olvasmányélményeire hivatkozva – csomó helyesírási hibával – így reagált: „Lehet, hogy durvan fogalmaztam. De ahol meg annak idejen olvastam a szabadkoműveserol ott igy lett megfogalmazva. Nem allt szándékomba (sic!) antiszemitanak feltunni nem vagyok az. Ezt remelem mindenki tudja. Konzervativ kereszteny ember vagyok. Ha antiszenita lennek akkor nem itt lennek az ikszben hanem mas ifjusagi szervezetben.”

(Forrás: HVG)

Kapcsolódó

Lukácsi Katalin, a Soros-bérenc szabadkőműves? – Jurák fidesznyik Kata, a faltörő kos szerint: igen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest