Vigyázz! Kész! Zúgnak az esküvői harangok!

Hollywoodban, egy ideje az a szóbeszéd járja, hogy a 46 éves Oscar-díjas amerikai színésznő, életmód tanácsadó, szakácskönyv író Gwyneth Paltrow – akit többek közt a díjazott, Szerelmes Shakespeare című filmben is láthattunk – összeházasodik vőlegényével, a 47 éves amerikai forgatókönyvíróval, Brad Falchuk-kal.

Ha hétvége akkor akkor nász

A pár szombaton New York-ban olyan hírességek körében mondta ki végre a várva várt igent, mint például Cameron Diaz és Steven Spielberg.

A színésznő – akinek nem volt megerőltető feladat betörnie a Hollywood-i filmvilágba, néhai neves filmrendező apja és most is aktív színésznő anyja mellett –  időről-időre hír-morzsákat szór el a nyilvánosságnak kapcsolatukról. Így például beszélt a Falchuk-kal történt megismerkedésről – ez a Glee című vígjátéksorozat forgatásán történt, ettől kezdve randiztak A dolog pikantériáját az adta, hogy ekkor még Gwyneth feleség volt, noha külön élt férjétől, a Coldplay angol rock banda énekesétől, Chris Martin-tól. Tőle született Apple lánya és Moses fia. A válást végül a bíróság 2016-ban mondta ki. Falchuk továbbra is képben maradt és a nyilvánosság nyomása egyre nő, hogy végre hivatalosan is egybekeljenek.

Mielőtt tovább izgulnánk a fejlemények miatt,

érdekes végigsiklani Paltrow színes szerelmi életén: 24 évesen már a szívtipró Brad Pitt menyasszonya volt, de a köteléket három év múlva felbontotta, mondván, még nem elég érett egy házassághoz.

Brad-Pitt-Gwyneth
Egyszer volt egy álompár 1996

A sztárral való kapcsolatból viszont jól megtanulta, hogyan kezelje magánéletét a nyilvánosság előtt. Haladva az időben a következő partnert az Oscar-díjas amerikai színész-rendező Ben Affleck személyében találta meg, akivel egy hároméves se veled se nélküled kapcsolata volt. Az áttörést a 2002-es év jelentette, amikor a színfalak mögött megismerkedett Chris Martin-nal. Innen már ismerjük a történetet.

Egy újabb hírmorzsában a napokban így áradozott a színésznő a Falchuk-kal való kapcsolatáról:

„Hihetetlenül szerencsésnek érezzük magunkat, hogy életünknek abban a szakaszában ismerkedtünk meg, amikor az eddigi eredményeink és kudarcaink egy egészséges, boldog közös élet téglái lehetnek. Úgy döntöttem, belevágok a kalandba, nemcsak azért, mert úgy érzem, megtaláltam azt a férfit, akiről mindig is álmodtam, hanem mert elfogadtam és tovább léptem a múlt sérelmein.”

Paltrow első férje, gyermekei apja nem tette tiszteletét az eseményen.

Hasonló

Jöhet a tizedik gyerek? Mi az hogy!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük