Connect with us

Bulvár

Ilyen is van: metálra tomboló nagypapához riasztották a mentőket

Megosztás

„Kétségbeesett recepciósok kérték a fővárosi mentők gyors segítségét múlt héten, mert az egyik luxus lakosztály 70 év körüli vendége meztelenül sétálgatott egy üveg itallal a hotel folyosóin és hangosan énekelt….”

A manóba, ebben csak "leg-másodikak" lettünk: a mi fagylaltunk Európa második legdrágábbja
Megosztás

A megannyi negatív hír között felüdülés néha ilyet olvasni a mentőkkel kapcsolatban! Hogy konkrétan melyik szállodában esett meg az alábbi történet, azt nem tudni, de minden bizonnyal egy árfekvését illetően sokcsillagos magyar szálláshelyről lehet szó.

Halló, jöjjenek gyorsan….

„Kétségbeesett recepciósok kérték a fővárosi mentők gyors segítségét múlt héten, mert az egyik luxus lakosztály 70 év körüli vendége meztelenül sétálgatott egy üveg itallal a hotel folyosóin és hangosan énekelt.

Bár a látvány kétségkívül segítségért kiáltott, mentésirányító bajtársunk ezt a kázust nem sorolta az életveszélyes esetek közé, így az amerikai férfinak még a mentők érkezése előtt volt ideje megmutatnia magát szinte az egész szállodában.

Bejárta az éttermet és a bárt is meglátogatta, ahol Ozzy Osbourne egyik ismert dalát, a Bark At The Moon -t adta elő teljes átéléssel.

A mentőket ezután egy fotelban ülve fogadta a szálloda előterében,

ahol már lepedőkkel takarták el a koncertet a biztonsági őrök.

Rutinos bajtársnőnk pillanatok alatt meggyőzte az erősen etiles leheletű beteget arról, hogy függessze fel az előadást, a hidegre való tekintettel pedig gyorsan vegyen fel egy köntöst.

Arról is hamar sikerült megegyezni, hogy együtt kisétáljanak a mentőautóhoz, így rendőri segítségre végül nem is volt szükség. A férfi végig együttműködő volt a vizsgálatok és az ellátás során, ráadásul még eddig titkolt beatbox tudását is megvillantotta az életmentőknek. A gondoskodó szállodai dolgozók jóvoltából,bajtársaink végül teljes ruházatban szállíthatták kórházba a whiskyző metál veteránt, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! A mentésben résztvevőknek gratulálunk!”

-írták közösségi oldalukon.

Kapcsolódó

Szerző