Sorting by

×

Zavarba ejtően pozitív júniusi pénzhoroszkóp 6 csillagjegy szülötteinek! Hogy kiknek? Olvasd!

Már csak párat kell aludni és beköszönt a június és vele együtt hivatalosan is beindul a nyár. Vannak csillagjegyek, akiknél semmi sem akasztja meg a pénzgyarapodást, sőt, szinte zavarba ejtő lesz, hogy anyagi dolgaid túl pozitívan kezdenek alakulni. Adj esélyt a szerencsédnek végre!

Tovább

Hétvégi “mi lesz”-horoszkóp: a Bika segítséget kap a sorstól álmai megvalósításához, a Skorpió egy közösségben lelheti meg az igazit

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő héten? Szerelem ragyogja be a csillagjegyek életét már a hétvégén is és azt azt követő héten és a vágy, hogy változassanak magukon vagy a környezetükön. Mutatjuk a következő napok horoszkópját.

Tovább

Jövőlátók horoszkópja – 6 álomutazó csillagjegy

Természetesen az álomlátás sok mindentől függ, a horoszkóp is ezek közé tartozik. Már eleve az egyén sajátos képességeitől, hogy mennyire nyitott, hogy végez-e valamilyen spirituális gyakorlatot, vagyis a válasz személyenként eltérő lehet. Ennek ellenére mégis vannak bizonyos csillagjegyek, akikben ott rejlik a tehetség, a képesség, hogy akár álmukban meglássák a jövőjüket.

Tovább

Aranyeső horoszkóppal – A második félévben is Ők négyen a nyerők

A szerencse létezésében nem mindenki hisz, mert sokan úgy gondolják, hogy nincsenek véletlenek. Szerencse alatt azonban azt értjük, hogy olyan események történnek az életünkben, amelynek az okait nem feltétlenül értjük meg. És talán nem is kell értenünk! 2022 második félévében is több olyan csillagjegy lesz, akikre igencsak rámosolyog a szerencse horoszkópja.

Tovább

A Mérleg életébe belép az “igazi”, a Vízöntő olyan állást kaphat, amilyet akar, és Te? – Megsúgja a pénteki karma-horoszkóp!

A pénteki nap különleges az életünkben, mert az Univerzum fontos üzenetet hozott minden csillagjegynek nem csak egy napra, hanem a következő 3 hónapra érvényesen. Ha szeretnéd tudni rád mi vár, keresd ki születési dátumod alapján a horoszkópod és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

Tovább

Csütörtöki karma-horoszkóp – A következő 24 óra sorsdöntő lesz számodra…!

Az energiaszinted ebben az évben magasba szökik, az ambíciód pedig még annál is intenzívebben ível felfelé. Amit azonban nem szabad elfelejtened, hogy az élet nem háború. Baráti kapcsolatokat építs ki magadnak, ne pedig ellenségeket szerezz – mondja erőteljesen a karma-horoszkópod. Ha egyedülálló vagy,

Tovább

5 sasszem-csillagjegy, akik mindenkit kielemeznek, úgy hiszik, a veséjébe látnak – Ön akarja mindezt?

A dolgok túlelemzése nem áll messze a Szűz jegy szülötteitől, de ki gondolta volna, hogy éppen ők nem lesznek rajta azon a listán, amelyen azokat a csillagjegyeket állították rangsorba, akik mindenkit kielemeznek. Elég egy rövid beszélgetés, néhány benyomás, és máris mondják a diagnózisukat – akár megállja a helyét, akár csak egy általános véleményről van szó. Persze az intuíció segíthet a helyes vélekedésben másokról. Mutatjuk is, ez az 5 csillagjegy mindenkit kielemez, úgy hiszik, mindenkibe belelátnak.

Tovább

A horoszkóp most leleplezi a hazugságok királyait

Vannak kifejezetten hazudós emberek, akik lételeme a hazudás. Valahogy úgy érzik csak jól magukat a bőrükben, ha egy-két méterrel mindent megtoldanak. A horoszkóp most leleplezik ezek királyait. Sokszor teljesen biztos vagy benne, hogy nem mondanak igazat, és mégis, úgy hazudnak a szemedbe, mint a vízfolyás. Nézzük, melyik az a 4 csillagjegy, mely szemrebbenés nélkül mond nagyot, füllent, hazudik.

Tovább

A horoszkóp felkentjei! – 4 csillagjegyszülött akiket egész életükben irigyelnek (van is miért) a többiek

A zodiákusunk meghatározza azokat a tipikus személyiségjegyeket, amelyek megkülönböztetnek minket a többiektől. Gyakran ezek a jegyek irigységre adnak okot, hiszen mások által is kívánt jellemzőkről van szó. Lássuk, a horoszkóp szerint melyik az a 4 csillagjegy, akinek a sajátosságait a legtöbben magunkénak szeretnénk tudni.

Tovább

Hétfői horoszkóp, a friss, ropogós 21. heti! – Ezek a csillagjegyek a nap nyertesei!

Hétfő, új hét, új tervek és remények. Minden hetünk így indul, aztán jönnek a dolgos hétköznapok és vagy beteljesül a vágyunk, vagy a további hetek valamelyikére csúszik. Egy biztos: ha nagyon akarjuk, sikerülhet! Lássuk, a horoszkóp szerint kiknek kedvez május harmadik hétfője….

Tovább