Sorting by

×

Vásárhelyi Mária: most már nyugodtan leírhatom, mert a jelenben nincs semmiféle tétje, de a jövőre vonatkozóan hordozhat tanulságot…..

Vásárhelyi Mária: Most már nyugodtan leírhatom, mert a jelenben nincs semmiféle tétje, de a jövőre vonatkozóan hordozhat tanulságot. Én – amint ezt akkor jeleztem is – mind a mai napig meg vagyok győződve arról, hogy a fidesz meghekkelte az előválasztás második fordulóját és jelentős szerepet játszott abban, hogy Márki-Zay Péter lett az ellenzék közös miniszterelnök jelöltje.

Tovább

Szücs Gábor Robert: MZP inkább volt a csetlő-botló Chaplin, mint a győzedelmes Bruce Willis

Szücs Gábor Robert az egykor diplomata izgalmas gondolatsort tett közzé közösségi oldalán : Mármost MZP inkább olyan volt, mint aki belépett az opera színpadára, és akkor döbbent rá, hogy itt bizony énekelni kell. A szerző azonban mások mellet hangsúlyosan veti fel Karácsony Gergely szerepét is a bukáshoz vezető úton.

Tovább

Várkonyi Andrea újra beköltözik a nappalijába!

A minap még attól volt hangos a bulvármédia, hogy Várkonyi Andrea – Mészáros Lőrinc felesége- cége kizárólag férje jóvoltából működik, nem lévén ugyanis más megrendelője. Ettől még lehetne értő a csapat -nem derül ki, hogy milyenek, hiszen nincs megmérettetés- és holmi beskatulyázás, irigység vezérelte rosszindulat állhatna a hír mögött, de az információk alapján ez nem így van.

Tovább

Valentin napi előzetes horoszkóp – Nézze meg, mi kell a tökéletes szerelemnaphoz!

A Valentin nap talán a leggyorsabban gyökeret vert amerikai kötődésű ünnep amely meghódította hazánkat is. Sokan fitymálják, cikizik, de mégtöbben készülnek, évről évre, izgatottan az érkezését várva. Lássuk előzetesben a Valentin-horoszkóp: mi kell a tökéletes naphoz? Íme néhány remek ötlet, hogyan hozd ki a legtöbbet a nagy napból – akár boldog párkapcsolatban élsz, akár még egyedül vagy

Tovább

Izrael példát mutat: így bánj a szegényekkel! – Magyarország?

Jeruzsálemben, példaértékű kezdeményezéssel próbálnak civil boltosok segíteni a szegényeken. Semmi állami csecsen-függés, csak és kizárólag civil, emberi segíteni akarás. Izrael az egyetlen ország a bolygón, ahol az utcákon a szegényeknek és a rászorulóknak élelemmel ellátott hűtőket fogsz látni. E közben Magyarországon nem tudott alaposan elterjedni az éhezőknek felszerelt utcai ételgyűjtő doboz.

Tovább

Kövekből épül a mérföldkő – “Aki rossz fényt vet, mit arat?”

Szűcs Róbert Gábor alábbi bejegyzése a groteszk legjobb örkényi hagyományit követve mutatja be a NER felelőtlen, olykor már csak önmagukért való hazugságait, amelyek nyilvánvalóan a saját tábornak(szektának) szólnak, mert aki nem elvakult hívő, azonnal felismeri a hazugság-hegyeket. “Aki rossz fényt vet mit arat?”

Tovább

Juszt László: “Orbán asszonysága” megint túlnyalta magát, avagy ezért kell a helyére tenni egy-egy olyan ordas hazugságot mint….

Az egykori televíziós posztjait nagy gyakorisággal közöljük, mert szinte minden megszólalása nemcsak egy-egy tűpontos kórkép, de szikár, már-már szófukar fogalmazásával is kiemelkedik korunk hablatyoló megszólalói közül. Íme két, bár egymásból következő “gyöngyszem” Juszt László közösségi oldaláról.

Tovább

Kósa Lajos a Fidesz Bangónéja?

A DK parlamenti frakciójának szóvívője Varga Zoltán, mint debreceni polgár különös figyelmet fordít “földije”, a Fidesz egyik frontembere pályafutására. most, hogy Bangóné “diplomahazugsága” után példás gyorsasággal után elhagyta az MSZP-t, Varga a volt debreceni polgármestert Fidesz alelnököt is hasonló bűnökkel vádolja.

Tovább

Bűn és bűnhődés – “Törvény nélkül nincs bűntett”

“Nulla crimen sine lege”. Azaz törvény nélkül nincs bűntett*: amire nincs törvény, azt nem lehet büntetni. Ennek alapján elhiszem a jogászoknak, hogy az az ocsmány, előre megfontolt szándékú tett, amelynek során a hatvan évesnél idősebbeket Sinopharmmal oltották be , tudatában annak, hogy ez nem ajánlott, s ezzel halálos veszélybe , sőt, akár halálba küldték őket -nem bűncselekmény, csak “politikai felelősség” -bár őszintén szólva ezzel jelzős szerkezettel nem tudok mit kezdeni: nem értem.

Tovább

Ferencváros független polgármestere beintett a helyi ellenzéki képviselőknek!

Különös dolog történt a Ferencvárosban. Az ellenzéki pártok képviselői azt kérték egy javaslatban, hogy az önkormányzat emelje meg a testületi tagok tiszteletdíját. Baranyi Krisztina független polgármester nagyon kemény posztban reagált közösségi oldalán.

Tovább