Connect with us

Voks 2024

Frissítve! Magyar Péter rendkívüli bejelentése (szó szerint)

pedofil
Megosztás

Alig néhány perce rendkívüli bejelentést tett közösségi oldalán Magyar Péter, közleményét szó szerint, kommentár nélkül  közöljük. 

A közlemény!

Percekkel ezelőtt beadtuk a Nemzeti Választási Bizottságnak a pártunk nyilvántartásba vételi kérelmét. Ezzel a párttal indulunk 2024. június 9-i európai parlamenti és az önkormányzati választáson.

A párt nevét a regisztráció jogerőssé válása után hozom nyilvánosságra. A Választási Bizottság holnap ülésezik és elvileg döntést is hoz. Lássuk meg, mennyire fél a hatalom és hogy megpróbálják-e adminisztratív eszközökkel megakadályozni az indulásunkat. A június 9-i választás mérföldkő lesz. Ha összefogunk és összekapaszkodunk, akkor semmi és senki nem akadályozhatja meg, hogy visszavegyük a hazánkat🇭🇺🇭🇺🇭🇺
ui.: szórakoztatásul a kommentekbe linkelek egy találó dalt✌️

—————————————————————————-

Frissítés!

Hvg.hu ugyanakkor kiszúrta, hogy a Nemzeti Választási Iroda honlapján már megjelent a kérelem, e szerint Magyar a

TISZA – Tisztelet és Szabadság Párt

nyilvántartásba vételét kérte. A párt logóján már a Talpra Magyarok! közössége szerepel. A pártot a 2022-es országgyűlési választás előtt egy évvel jegyezte be a bíróság Egerben, elnöke elnöke Szabó Attila. Az Egri Ügyeknek akkor azt mondta, a cél, hogy bejussanak a parlamentbe.

„Nem vagyunk hataloméhesek, nem szorulunk magas állami fizetésekre, és mélyen hiszünk a valódi népképviseletben”

– fogalmazott. Azt is mondta, hogy

a párt nem igényel és nem fogad el állami költségvetési támogatást, tagdíjakból és 10 ezer forintot meg nem haladó adományokból tartják fenn magukat.

A párt alelnöke, Deák Boldizsár korábban fideszes önkormányzati képviselő volt Egerben. A 2021-es interjúban teljesen kizártnak tartotta, hogy a TISZA párt együttműködjön az ellenzékkel.

„Ideológiamentes jobbközép pártként egyébként is középutas politikát folytatunk.”

Szabó Attila is megerősítette, hogy pártjuk se jobb-, se baloldali párt. Az akkori programjuk modern európai konzervatív és szociáldemokrata értékeket ötvöz.

„Nézeteink szerint az igazi polgár önfenntartó, nem segélyekből akar megélni, hanem a tisztes szintű európai jövedelmekből. Pártunk tudásban és technológiában is versenyképes Magyarországot akar.”

Magyar-reakció

„Mivel a sajtóba már kiszivárgott, ezért megerősítem, hogy a Talpra Magyarok Közössége a Tisztelet és Szabadság Párt színeiben indul a 2024. június 9-i választáson. A párt a mai közgyűlésén az egyik alelnökévé választott, illetve többségbe kerültünk a párt ügydöntő szerveiben. Köszönöm a párt alapító tagjainak, hogy felismerve a hazánk érdekét, lehetővé tették a közös munkát.

A sajtó képviselőinek jelzem, hogy a párttal és annak indulásával kapcsolatban én nyilatkozom. Kérem, hogy a korábbi alapítókat, civil embereket ne zaklassák feleslegesen.”

A Nemzeti Választási Bizottság a csütörtök délutáni ülésén hozhat döntést arról, hogy elfogadják-e a TISZA párt jelentkezését

„Lássuk meg, mennyire fél a hatalom és hogy megpróbálják-e adminisztratív eszközökkel megakadályozni az indulásunkat”

– jegyezte meg Magyar. A párt EP-listáját a tervek szerint ő vezeti, míg több helyre pályázatot hirdetett kedden.

„A pályázat keretében öt-öt olyan hölgyet és urat szeretnénk kiválasztani, nyílt és átlátható módon, akik végzettségük és tapasztalatuk alapján alkalmasak és képesnek is érzik magukat arra, hogy közéleti pályára lépjenek és Magyarországot és a honfitársaikat európai parlamenti képviselőként képviseljék”

– olvasható a pályázati kiírásban, amiben arról is írnak, hogy a kiválasztás többfordulós, lesz személyes meghallgatás, bemutatkozó videós és országos szavazós kör is. Hétfő este az ATV műsorában arról beszélt Magyar, hogy a lehető legkevesebb időt szeretnék meghagyni a propaganda lejáratására. Azt mondta, több párt is szóba jöhet, B és C opció is van, „de az ördög nem alszik”, ezért még kivárnak a bejelentéssel.

Ezeket olvasta már?

magyar

Szerző