Connect with us

Bulvár

Brando Murphynek Eastwoodról

murphy, brando
Megosztás

Eddie Murphy legújabb filmjét a 40 év után elkészült Beverly Hils-i zsaru  újabb részét éppen a napokban mutatta meg a Netflix. Murphy most arról is beszélt, hogy Marlon Brando azt mondta neki,  nem szereti Clint Eastwoodot: „Nem bírom azt a kölyköt a fegyverrel,”

Az otthon melege

Murphy elmondta, hogy egyszer Brando otthonában volt  első filmes szerepe után, az 1982-es 48 órában. , amikor a színész azt mondta neki, hogy nem rajong Clint Eastwoodért .

„Nem bírom elviselni azt a pisztolyos kölyköt.” mondta Brando mire én  azt kérdeztem: „Milyen kölyököt?”  Clint Estwoodot – emlékezett vissza a 63 éves művész. Murphy szerint az idézet megjegyzés második találkozójukon hangzott el, először a Los Angeles-i L’Ermitage luxusszálloda egyik tetőtéri éttermében voltak együk.

A két nagy öreg!

Brando – aki 80 évesen halt meg 2004-ben – mindössze hat évvel volt idősebb Eastwoodnál, aki nemrég, májusban ünnepelte 94. születésnapját.

Eddie Murphy kijelentése után a People magazin megkereste Eswood ügynökségét, ahonnan némi gondolkodás után azt a választ kapták, hogy az idős sztár, nem használja a közösségi médiát, így erről a kijelentésről sincs véleménye.

És ezeknek a pillanatoknak a hatása ma sem veszett el Murphyről. „Egy olyan híres emberrel éltem, akiket a televízióban néztem, és szerettem volna velem étkezni” – emlékezett vissza. ” 48 óra után Marlon Brando felhívja az ügynökömet, és találkozni akar velem.”

a beszélgetés során a színész óriás tett még néhány különös megjegyzést, köztük azt is, hogy:

A színészek bikák és mindenki tud színészkedni. 

Forrás

Ezeket olvasta már?

murphy brando

Szerző