Connect with us

Kerítésen túl

Titkosszsolgálati és rendőrségi bénázások is segítették Trump merénylőjét

trump
Megosztás

A Washington Post legújabb nyomozása a Trump elleni merényletről.  Eredményeként a beszámolók az eddigi legtisztább képet adják az  elkövető első észleléséről, majd szem elől tévesztéséről, a  percről percre folytatott vadászatról, és bemutatják, hogyan kerülte ki a rendőröket, és hogyan mászott fel egy közeli épület tetejére észrevétlenül.

Zavar az erőben

A rendőrség 20 percre elvesztette a nyomát Crooksnak, miután egfy mesterlövész felhívta rá a figyelmet, hogy egy távolságmérővel bóklászó fehér férfit látott. a távolságmérővel együtt látták – derül ki az átiratból. Amikor ismét észrevették, amint arra a területre sétált, ahonnan később a merényletet elkövette, egy rendőr rosszul jellemezte, merre tart, és kollégáit az épület rossz oldalára irányította.

A Washington Post vizsgálata azt is kimutatja, hogy a titkosszolgálat és a helyi rendőrség közötti kommunikáció széttagolt és időigényes volt, ami segít megmagyarázni, miért érte meglepetésként a Trumphoz legközelebb álló titkosszolgálati ügynököket , amikor lövések dördültek. Három alkalommal egy helyi tisztnek a Butler megyei parancsnoki állásból kellett átadnia a Crookokról szóló információkat a titkosszolgálati központnak mobiltelefonon – egy olyan napon, amikor a cellaszolgálat rossz volt és megbízhatatlan.

A többit már tudjuk

Crooks tüzet nyitott egy háztetőről, és nyolc golyót lőtt ki Trump felé amelyek következtében a volt elnök megsebesült, egy résztvevő meghalt, két másik pedig súlyosan megsebesült, mielőtt még őt magát is halálos lövedék terítette le.

Kapcsolódó

trump,

 

Szerző