Connect with us

Kerítésen innen

Én nem foci, nem is Vasas, hanem „dr. Karsai Dániel drukker vagyok”!

Én nem foci, nem is Vasas, hanem "dr. Karsai Dániel drukker vagyok"!
Megosztás

Karsai Dániel, az ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász vasárnap este az  Illovszky-stadionban szurkolta végig a Vasas-Kazincbarcika mérkőzést.

„…Miért drukkoljunk a Vasasnak? Mert Vasas drukkernek lenni jó….”

Karsai Dániel közismerten nagy foci- és Vasas-drukker, így a betegsége sem akadályozza meg abban, hogy időnként részt vegyen kedvenc csapata mérkőzésén. Így volt ez vasárnap is, amikor a másodosztályban szereplő klub a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadta hazai pályán.

Karsai az Illovszky-stadion lelátójáról figyelte szerettei körében a meccset, és a Vasas főszponzora, az OTP Bank elnöke, Csányi Sándor is köszöntötte.

A Vasas egyébként két gólos hátrányt dolgozott le a meccsen, de győzni nem tudott, így 2-2 lett a végeredmény.

„Vasas-szív”

Karsai a Facebook oldalán a meccs előtt azt írta, a minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy a Fay utcában teltházas meccsek legyenek.

„Nem kell aggódni, nem fogok pályára lépni”

– tette hozzá.

„Miért drukkoljunk a Vasasnak? Mert Vasas drukkernek lenni jó. Ha hiszik, ha nem, jó a csapat. A 90-es és 2000-es évek nézhetetlen focija már a múlté – az NBII-ben is. Szóval szigorúan közgazdasági alapon megéri meccsre járni, a pénzünkért jó focit kapunk. A stadionban továbbá jó a hangulat, a sör és sok a vonzó hölgy. Végül, de nem utolsó sorban, szerintem ne csak lakjunk Angyalföldön, hanem éljünk is. Ennek része a mindig frissen dobogó Vasas-szív”

– fogalmazott.

A hozzászólásokból….

„Én nem foci, nem is Vasas drukker, hanem „dr. Karsai Dániel drukker vagyok”! Én Önnek szurkolok minden egyes napon, hogy sikerüljön a célkitűzéseit elérve, sikerre vinni és megvalósítani a terveit és álmait a hátralévő időben! Hajrá, dr. Karsai Dániel!”

„A két fiammal a C1 szektorba szól a bérletünk már évek óta. Ma is ott voltunk. Felnéztem és láttam, hogy te is ott ülsz a családod körében. Ez olyan szívmelengető volt.”

„Légy boldog és Hajrá Dani ”

„Nem vagyok sem Vasas sem KVSE drukkoló, (barcikai lévén sem, valami oknál fogva Barca és DVTK szurkoló inkább, gimis koromtól), viszont Neked Dani nagyon-nagyon szurkolok! ”

„Ettől a “Nem kell aggódni, nem fogok pályára lépni”-től kész vagyok 😂😂😂 Soha senkinek nem volt és nem is lesz jobb humora.”

„Nagyon szurkolok önnek Dr. Karsai Dániel, hogy a szeretteivel el tudjon menni élőben szurkolni az akadálymentesitett le láton a Vasasnak! Egyébbként privátban 1 nappal a Karsai Péter öcse születésnapja előtt, Vasas tortáról készült fotóval köszöntöttem fel a Karsai Péter öcsét: a Vasas torta közepén fekete fehér foltos foci labda volt, és a Labda körül pedig a Vasas csikos sál ölelte körbe a foci labdát. És a sál szélén a zöld fű volt. Nem tudom játszott-e régen a 90 években az öcse is a Vasasban ön mellett. De úgy tudom játszott. És egyébbként az édesapjuk Karsai László Történész is nagyon szereti a Vasast. Van még egy ALS beteg Szalai Dezső a volt Völgyhid és rét Étterem volt tulajdonosa és szakácsa, aki a Németországi EB futtbalt megnézte élőben Június végén Stuttgardt-ban, és Speciális mikrobuszba utazott a barátaival, és ott volt konnektor is a lélegeztető gépéhez. De ő a Honvédnak szurkolt Június végén az EB-n.”

Kapcsolódó

Szerző