Connect with us

Kerítésen innen

Eddig tartott a „haragszom rád” Magyar Péter és az ATV között

Magyar Péter listáján a sulik és a MÁV-vonalak következnek
Megosztás

Magyar Péter június 10-én, a választások másnapján, alig néhány perc után levéve magáról a mikrofont élőadásban hagyta ott az ATV stúdiójába Rónai Egont.

Hírtelen felindulásból?

A látványos kirohanás okaként azt nevezte meg a Tisza párt akkor még csak alelnöke, hogy csapdába csalta a csatorna és nem kérdezni akarták, hanem azt bizonygatni, hogy hazudott, amikor azt állította, hogy nem hívták be a választási kampány során. Ami tény: Ronai Egon valóban egy vastag dossziét adott át Magyarnak, ami állítólag azt volt hivatott bizonyítani, hogy hányszor hívták és mondott nemet a megkeresésre.

„Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen, hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házi televízióját”

– írta Magyar közvetlenül az eset után.

Tapostak egymáson

Ez követően egy ideig még tartott az egymást gyalázó nyilatkozatháború a csatorna és Magyar Péter között, ám az újabb és újabb belpolitikai botrányok aránylag gyorsan feledtették az összetűzést, amiben a vége felé még a MUOSZ elnöke is megszólalt és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa is is vizsgálódott.

Nagy úr a szükség?

Most viszont, az őszi politikai évad nyitányként a politikus visszatér az Egyenes Beszédbe. Úgy látszik, a „felek” végig gondolták a történteket és rájöttek, hogy kakaskodásukkal egy ponton túl már többet vesztenek, mint amennyit a bulvár-jelenléttel nyerhetnek. Egy szó, mint száz: szükségük van egymásra legalábbis ezt bizonyítja a politikus legújabb bejegyzése:

A nagy visszatérés ATV Egyenes Beszéd 20 óra.

Kapcsolódó

Magyar Péter, atv

Szerző