Connect with us

Blogbazár

Magyar Péter vasárnapi üzenete a TISZA párt küldetéséről: legyőzzük a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerét

tisza
Megosztás

Magyar Péter a TISZA párt elnöke vasárnap reggel közösségi oldalán fogalmazta meg ismét mindazoknak akiknek eddig még nem lett volna tiszta, hogy pártja nem alkuszik.

Szó szerint!

Egy fontos dolog. Most, hogy a TISZA Párt lépésről lépésre közeledik az állampárthoz és egyértelművé vált, hogy az egyedüli valós és potens kihívója vagyunk a Fidesznek, napról napra többen próbálnak felszállni a gyorsuló vonatra és hozzánk dörgölőzni. Szeretnék valamit világossá tenni. A TISZA Párt küldetése a teljes hatalmi elit leváltása és a húsz éves Orbán-Gyurcsány korszak lezárása és egy valóban új Magyarország felépítése.

Az eddigi hatalmi elitbe a szatelit pártok is beletartoznak, azok is amelyek összegyurcsányozták és azok is, amelyek összeorbánozták magukat.

A szatelit pártokat pont azért fizetik, hogy úgy tegyenek, mintha önállóak lennének a hatalomtól, vagy mintha a TISZA Párt és köztük bármiféle együttműködés lenne. Pont azért, hogy ezzel elhitessék az emberekkel, hogy mi sem különbözünk, mi is a rendszer részei vagyunk.

Nem vagyunk és nem is leszünk.

A TISZA Párt helyi és országos szinten is önállóan politizál és csak a magyar emberektől kér felhatalmazást a hatalmi elit leváltására. A fő célunk, amiért napról napra dolgozunk, hogy a következő országgyűlési választáson az egyedüli tiszta erőként legyőzzük a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerét és új irányba fordítsuk a hazánk sorsát

-fejezte be posztját  Magyar Péter.

Kapcsolódó

tisza,

Szerző