Connect with us

Budapesti hétköznapok

Helyzetkép a MÁV betegágyától: így haldoklik pénteken reggel

máv
Megosztás

Megy a hivatal szájkaratéja a MÁV aggóniája körül. A miniszter is összevissza hablatyol, közben a vasút percről-percre a szemünk láttára pusztul lefelé. 

Péntek reggel, no comment

MÁVINFORM
❗ A Sátoraljaújhelyről 6:03-kor Miskolcra, illetve közvetlen kocsikkal a Keleti pályaudvarra indult Zemplén InterCity (IC 507) mozdonya az indulást követően meghibásodott. Útját egy másik mozdony segítségével, várhatóan 50-60 perces késéssel folytatja, ezért szerelvénye Miskolcon nem egyesül a fővárosba tartó Hernád InterCityvel (IC 189), utasai a következő Tokaj IC-vel (IC 682) utazhatnak tovább.

MÁVINFORM
A Kőbánya-Kispestről 6:57-kor Tárnokra és a Tárnokról 8:16-kor Kőbánya-Kispestre induló S36-os vonat (3862, 3887) nem közlekedik, ezért:
▶ Budapest-Kelenföldről a 7:17-kor Székesfehérvárra továbbinduló Z30-as vonat (4522) csak 7:20-kor indul tovább és megáll Albertfalván, Budafokon, Kastélyparknál és Tétényligetnél is,
▶ a Tárnokról 8:25-kor a Déli pályaudvarra továbbinduló Z30-as vonat (4527) megáll Tétényligetnél, Kastélyparknál, Budafokon és Albertfalván is.

MÁVINFORM
🚌 A Lakitelekről 6:35-kor Kiskunfélegyházára induló vonat (37219) helyett teljes útvonalon, Kunszentmárton–Lakitelek–Kiskunfélegyháza között közlekedik pótlóbusz.
🚏 A közút vonalvezetése miatt a pótlóbusz Kismindszenti út és Petőfiváros megállóhelyet nem érinti.

Tegnap esti történet

MÁVINFORM

A MÁVONFORM  nyomán.

máv

Szerző