Connect with us

Kerítésen túl

Szörnyű támadás érte Gordon Ramsay séfjét – Az életéért küzdenek egy londoni kórházban

ramsay, támadás,
Megosztás

Gordon Ramsay és Marcus Wareing vezetése alatt dolgozó csúcsszakács az életéért küzd a kórházban, miután támadás érte a Notting Hill-i karnevál közelében.

A helyszín, a karibi feszt

Európa legnépszerűbb karibi fesztiválját, a Notting Hill-i karnevált minden év augusztusában Nyugat-London Notting Hill negyedében tartják. A kétnapos eseményt a Karib-térségből származó londoniak szervezik, központi eseménye a zenés-táncos felvonulás. A karnevál évente akár másfél millió látogatót vonz Notting Hill elegáns utcáira.

A támadás

Mussie Imnetu maga is Michelin-csillagos séf, akit egy közeli étterembe menet ért a támadás, amit a karneválozók szakítottak félbe így mentve meg az életét. A rendőrök is gyorsan odaértek, igy az elkövető, aki már őrizetben is van, után sem kellett soká nyomozni. Az áldozat Dubajból érkezett Londonba ahol a The Arts Club csúcsszakácsaként dolgozik. Szezonális menüt készített a luxusétterem számára, olyat  amit „mediterrán és azon túli ízek ihlettek”.

A rendőrség kérése

Brian Howie nyomozó főfelügyelő, aki  nyomozást vezeti a következőket mondta:

„Bár egy gyanúsított letartóztatása jelentős lépés a nyomozásunkban, továbbra is nagyon várjuk mindenki jelentkezését, aki segíthet Mussie mozgásának összeállításában. Ha hétfőn este 22:00 és 23:30 között járt az étteremben, vagy a környéken volt és látott valamit, függetlenül attól, hogy miért volt ott, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.”

Forrás: Daily Mail

Ezeket olvasta már?

támadás, ramsay

Szerző