Connect with us

Sport

Kiosztották Szoboszlait a legendák – Hiába a gólpassz

Szoboszlai Dominik liverpool,
Megosztás

Nincs az a sportág, ahol bármilyen „nagyszám” is vagy elnézik neked a könnyelműsködést.  Ezt most Szoboszlai Dominik is megtanulhatta egy életre.

„Mégis mit csinált?”

Habár Szoboszlai Dominik gólpasszal és remek teljesítménnyel vette ki a részét a Manchester United 3–0-s legyőzéséből, a Liverpool magyar válogatott játékosa így is kereszttűzbe került egy kihagyott lehetőség miatt.

Szoboszlai Dominik a 80. percben könnyen négygólosra növelhette volna a „vörösök” előnyét, azonban túlságosan könnyelmű volt, így a hazai védők végül szerelni tudták a magyar futballistát. A kárba veszett helyzetet nem nézte jó szemmel a Sky Sportsnál szakértőként dolgozó duó, Jamie Carragher és Gary Neville – a Liverpool és a Manchester United korábbi kiválóságai  és alaposan megfedték Szoboszlait.

„Mégis mit csinált? Beképzelt akart lenni? Ha a Manchester United szerez egy gólt, a közönség támogatásával visszajön a meccsbe – láthattuk, mi történt szombaton az Evertonnal (a Kerkez Milost a soraiban tudó Bournemouth 0–2-ről fordított a liverpooliak ellen – a szerző). Ez egész egyszerűen nevetséges volt Szoboszlaitól, nem profihoz méltó”

– mondta Carragher, akivel Neville is egyetértett.

„Elszórakozta a helyzetet, a csapattársainak teljesen jogosan le kellett volna szidniuk. Ezt még edzésen sem engedheted meg magadnak, nemhogy egy éles meccsen az Old Traffordon”

– tette hozzá a Manchester United legendája

-írta meg az esetet a sportal.hu.

Ezeket olvasta már?

szoboszlai

Szerző