Connect with us

Blogbazár

Szalay-Bobrovniczky Kristóf hidegebb éghajlatra küldte Magyar Pétert

Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Megosztás

Az áradás a sok mocsok, uszadékfa, fertőző hulladék mellett meghozta a magyar politikai üzengetős műfaját is, melynek egyik kiemelkedő fejezete a Szalay-Bobrovniczky Kristóf  és a Tisza párt elnökének folyamatos szájkarate harca, melynek újabb fejezetében a miniszter elküldte hidegebb éghajlatra a kritikus politikust.

Minden hullámfodornál

Szalay-Bobrovniczky Kristóf kedden a Facebook-oldalán közzétett videójában kiemelte: „az árvíz még nem ért véget. A magyar katonák a megfelelő helyen, a megfelelő időben és a megfelelő létszámban teljesítenek szolgálatot, továbbra is a gáton.”

„Visszautasítom, hogy a baloldali hordószónok újra a magyar hivatásos és tartalékos katonákat támadja, akiknek az volt a feladata – és példásan helytálltak -, hogy a gáton megvédjék a magyar emberek vagyonát, életét és biztonságát”

– jelentette ki a tárcavezető

„Visszautasítom, hogy a baloldali hordószónok újra a magyar hivatásos és tartalékos katonákat támadja, akiknek az volt a feladata – és példásan helytálltak -, hogy a gáton megvédjék a magyar emberek vagyonát, életét és biztonságát. (…) Elég volt a gátszínházból, menjen inkább, vegye fel a munkát Brüsszelben!”

A bejegyzés egy kellően populista mondattal zárul:

A haza védelme nem tréfa – mondta a miniszter, majd hozzátette: a békéhez erő kell, folytatjuk a munkát!

(MTI)

Kapcsolódó

Szalay-Bobrovniczky Kristóf

Szerző