Connect with us

Kerítésen innen

Ne szórakozz velem, RTL!

rtl
Megosztás

Az alábbi olvasói levelet azért tesszük közzé, mert egyre többször hallani hasonló kritikát az RTL műsorrögzítő szolgáltatásával szemben. Sokasodnak a csatorna ezen kevéssé néző-, inkább reklámbarát szolgáltatását érintő megjegyzések. 

Dől a lé?

Értem én, hogy egy kereskedelmi televíziócsatorna kénytelen minden reklámból származó forintot megfogni, de ugyan úgy igaz lehet ez a nézőkre is, nélkülük ugyanis nem élhetnek meg ezek a „műsorszolgáltatók”, az idézőjel itt azért helyénvaló, mert lassan nem tudom eldönteni, hogy a műsorokba és közé vannak beépítve a reklámok, vagy éppen fordítva, a reklámokat szakítják meg itt-ott műsorok.

<<< Olvas cikkeinket a Google hírei között is! >>>

Valamelyik nap egyik kedvenc műsorom felvételét néztem és amikor „megfeledkezve magamról”  bele akartam tekerni, mert még az előző műsor végéből is rögzítettek öt percet, ami nem érdekelt, naná, hogy megjelent a képernyő felsősarkában a felirat: „a csatorna nem engedélyezi a tekerési funkciót” és ha ez nem lett volna elég, a műsor vége még hiányzott is a felvételről. Na jó, de akkor tessenek „pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen…” dolgozni és ne csak feléből-harmadából elvégezni a feladatot.

Kapj a fejedhez, RTL

Nem elég jó műsorokat gyártani, azokat igazán nézőbarát módon kell tálalni és akkor csökkenhet esetleg annak a valószínűsége is, hogy a csatorna -esetünkben az RTL- elveszítse, ahogy az elmúlt években megtörtént, piacvezető szerepét és a második helyre szoruljon vissza. Így nem csoda ugyanis,  hogy egyes informátoraink szerint, a tulajdonosok egyre többször foglalkoznak a csatorna értékesítésének gondolatával.

Kapcsolódó

rtl

Szerző