Connect with us

Blogbazár

Havas Henrik Noszály bulvárlapszemléje

havas, noszály,
Megosztás

Havas Henrik szokásával ellentétben bulvárlapszemlét tartott, így nem csoda, hogy beleakadt a Noszály-sztoriba, amiről, pontosabban annak feldolgozásáról megvan a maga nagyon karcos véleménye.

Annak idején is bántották

Az egykori, magyar teniszcsillagra, a Noszályra persze emlékszem. Annak idején is bántották, azt híresztelték, hogy Bukarestben úgy nyert ATP 1000-es versenyt, hogy a győzelemért járó díjat előre odaígérte döntőbeli ellenfelének. Már akkor is bántották a Sanyit.

Számomra teljesen érthetetlen, hogy ha az interneten rákattintok a Noszály névre, hihetetlen mennyiségben özönlenek rám a vele kapcsolatos, legundorítóbb bulvárhírek: ,,zavart lelkiállapot”, ,,letartóztatás Amerikában”, de csak tíz perc után derül ki, hogy Taróczy után ő volt a második magyar, aki a legjobb száz közé került a tenisz világranglistán,

és az is valahol elbújik, hogy 1995-ben az ukrajnai születésű Krocskó Józseffel párban Davis-kupa meccsen tudták megverni a világsztárokkal (Woodbridge, Philippoussis) felálló ausztrál csapatot. Vajon, ha én megtaláltam ezt az eredményt, a bulvár miért nem képes erre?

<<< Olvas cikkeinket a Google hírei között is! >>>

Ezeket olvasta már?

havas, noszály,

Szerző