Connect with us

Blogbazár

Egy kicsinyes hazudozás anatómiája – Azok a rohadt sínek

hatudozás,
Megosztás

Havas Henrik ismét kitépett egy darabot a közrádió hazudozásra szocializált  szövetéből, tette ezt a rá jellemző maró gúnyba ágyazva.:„Papp Dániel elvtárs, mint elnök, nem akarja felidegesíteni Lázár elvtársat, aki Orbán elvtárs legjobb minisztere.”

A hazudozás „szép” példája

Reggel fél 9 körül az ágyban olvastam az interneten, hogy ,,kisiklott egy vonat, késések várhatók a Keleti pályaudvaron.” Aztán a Kossuthon a 9 órás híreket már a fürdőszobában hallgattam meg. Ott a hír azzal kezdődött, hogy műszaki okok miatt -innen már annyira nem figyeltem- késnek a vonatok a Keleti pályaudvaron.
A ’80-as években, amikor én még híreket írtam, abban a rohadt, mocskos Kádár-rendszer rádiójában kisiklott volna vonat. A virtigli, közszolgálati rádióban ma már nem siklik ki egy vonat se, mert Papp Dániel elvtárs, mint elnök, nem akarja felidegesíteni Lázár elvtársat, aki Orbán elvtárs legjobb minisztere.

Kövesd cikkeinket a Google Hírek között is!

„Szerintem Lázár ugyanolyan hülye mint Fincsi”

Lázárról egyébként mindig Fincsi jut az eszembe. Valamikor ’69 és ’71 között kolerajárvány volt Dél-Szlovákiában. Tardonán -a határhoz egészen közel- a Légvédelmi Rakétaosztály katonáit Fincsi felsorakoztatta az udvaron. (Ő volt a felcser, legalább 20 éve százados.) Szóval, felsorakoztunk, és a Fincsi elkezdett ordítani, hogy őt nem érdekli, hogy a szlovákoknál kolera van, az kurv@ isten, hogy itt, Tardonán nem lesz, mert ő megtiltja. Egyébként pedig, ha valaki meg mer betegedni, az hétszentség, hogy leszerelésig nem megy haza. Aztán a Mogyoróval (egy pici fodrász volt Ózdról) az egész laktanyaudvart beszórták mésszel. Nem is volt kolera. Szerintem a Lázár ugyanolyan hülye, mint a Fincsi volt, csak neki nincs szerencséje a sínekkel.
Ami pedig a mai Kossuth Rádiót illeti: Ááá, nem, nem voltam én hírszerkesztő, ááá, nem voltam én a Rádió főmunkatársa se, ááá…, nem kaptam én semmiféle elismerést. Én már csak nézek magam elé, és a könnyeim is elapadtak.
Ui.: Őszintén! Hazánkban már nincs fácán, hogy a Lázár elfoglalja magát?

(forrás)

Kapcsolódó

hazudozás

Szerző