drMáriás: Schadl György és Völner Pál börtönbudi-tisztítás közben fényes visszatérésüket tervezgetik

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A magyar politikai élet szereplői gyakran ihletik meg a festőt. Megfestette már a Kánoncsinálókat, melyen mindenki rajta van, aki “számít”, de Soros György sem maradt ki a sorból, aki a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását. 

Juhász Péter: ki tudja, hol ül Schadl György? Beszédem lenne vele – Kiderült, látni nem lehet, de pénzt bárki küldhet neki sárga csekken

Juhász Péter úgy ébredt szerda reggel, hogy nyakába veszi a várost és böriről börire jár, amíg nem találja meg a korrupcióval vádolt Schadl Györgyöt. Tette mindezt azért, hátha a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke el tudja intézni neki, hogy a TV2 közzé tegye az ügyében született helyreigazításokat.

Az Al-Kaida terroristái kihasználják a szörnyű földrengés okozta káoszt

A földrengés és az Al-Kaida terroristái. A 7,8-es erősségű földrengés következtében Szíriában a hétfő éjjeli hivatalos mérleg szerint közel 1500-an haltak meg, a szomszédos Törökországban pedig majdnem 3 ezren, a sérültek száma tízezres nagyságrendű.