börtön - Városi Kurír

Sorting by

×

„Helló a szigorúan őrzött zónából!” – Életjelet adott magáról Alekszej Navalnij

Alekszej Navalnij két és fél éve van börtönben, büntetését azonban márciusban kilenc évre hosszabbították. Az orosz hatóságok 2021 januárjában tartóztatták le, nem sokkal azután, hogy leszállt a gépe a Moszkva közelében található Sheremetyevo repülőtéren.

Tovább

Úgy néz ki, hogy nem kap börtönt a sofőr, akinek a buszában felejtettek egy 4 éves kislányt

Nagy eséllyel nem kerül börtönbe az a buszsofőr, akinek az óvodabuszában rekedt a később meghalt tiszaderzsi kislány. A négy éves gyermek félnapig volt az 50 fokosra felhevült buszba zárva, amíg a sofőr visszatért az üresnek hitt járművéhez. Az 56 éves családapa ekkor felfedezte a sorok között ájultan fekvő lányt, akit ezután mentőhelikopterrel szállítottak a debreceni kórházba. A kiszáradás azonban olyan súlyos volt, hogy az orvosok hiába küzdöttek az életéért.

Tovább

Gyurcsány: nézzük, miért nem ülök még mindig börtönben…!

Kit ne érdekelne, -a fideszeseket azért, mert égbekiáltó “gaztetteket” programoztak beléjük a neve hallatára, az ellenzékieket pedig azért, mert nem értik a giga-ellenszenv okát- hogy mit gondol az érintett -Gyurcsány Ferenc- miért nem sikerült a nagy NER-terv, vagyis az elszámoltatása és börtönbe juttatása. Erről elmélkedik a volt miniszterelnök.

Tovább

Megérte Czeglédy Csaba ellen hamisan tanúskodni? A jutalom 6 hónap a rács mögött!

Dr. Czeglédy Csaba rendszeresen beszámol arról, hogy az állítása szerint álhírekkel meggyanúsító portálok és személyek elleni feljelentései nyomán milyen ítéletek születnek a bíróságon. Most is egy nyert pere történetéről számolt be.

Tovább

„Alekszej haldoklik” – állítja Alekszej Navalnij orvosa

A harmadik hete éhségsztrájkoló, börtönbe zárt Alekszej Navalnij ellenzéki politikus egészségi állapota rohamosan romlik, és „bármelyik percben meghalhat” – közölte szombaton a 44 éves ellenzéki aktivista, politikus egyik orvosa.

Tovább

Gábor György: Varga Judit törvénytervezete annyiban nem vethető össze a Rákosi-féle törvénykezési gyakorlattal, amennyiben Rákosi idején még nem volt Facebook

Kedves Ellenzéki Pártok! Hagyjuk most a hitleri felhatalmazási törvényt, én más, közelebbi példákra fogok az alábbiakban hivatkozni. Szóval, tudjátok, van

Tovább