Végső búcsút vettek Tamás Gáspár Miklós filozófustól, közírótól

Végső búcsút vettek családtagjai, barátai, kollégái és tisztelői a 74 éves korában elhunyt Tamás Gáspár Miklós filozófustól, közírótól a budapesti Farkasréti temetőben kedden. Tamás Gáspár Miklóst hosszú betegség után január 15-én érte a halál.

Read more

Blikk: megszállták a rendőrök a Keleti pályaudvar környékét: meghalt egy taxis

Tragédia történt Budapesten, “legalább tíz rendőrautó érkezett a Keleti pályaudvarhoz kedden fél 12 után nem sokkal. A Blikk értesülése szerint, aminek a riportere a helyszínen van, meghalt egy taxis. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, de feltehetően infarktust kapott a sofőr.

Read more

Érdekli, ahogy kiszakad a kereke a Váci úton egy autónak? Videón látható az eset!

Melyik autós ne bosszankodna manapság Magyarországon a mindenhol megtalálható kátyu-tenger valamelyikébe belehajtva, vagy azokat kerülgetve? Sajnos bármerre autózik is a sofőr, alattomosan leselkednek az úthibák, amik kihasználva, hogy vezetés közben másra -mondjuk a forgalomadta helyzetre- is kell figyelni…! Kedden a Váci úton történt az alábbi eset.

Read more

Mindennapi közönyünk – Történet 2023 Budapestjéről, avagy aki a földön fekszik, biztosan segítségre szorul!

Helló, Budapest! – címmel jelent meg egy poszt a Mentők facebook oldalán, ami remélhetőleg felrázza olvasóit a közönyből, amivel szemrebbenés nélkül mennek el sokan egy-egy földön fekvő ember mellett. Vállrándításra sem méltatva baktatnak, rohannak, vagy sétálnak tovább korunk flegmái gondolva, hogy biztosan részeg, vagy drogos. De miből gondoljuk, hogy a szerencsétlenül járt -bármi vezetett is az emberhez méltatlan állapothoz- nem segítségre vár?

Read more

Pin It on Pinterest