18.000 millióból 2021-ben és 2022-ben nulla (zéró, azaz 0) emlőszűrést végeztek

Azt már korábban is tudtuk, hogy az emlőszűrés-program nem egy sikertörténet, sőt! Müller akkor annyit írt, hogy 2020-ban „néhány száz“ vizsgálatot végeztek, de mivel az első pár szűrésre kevesen mentek el, inkább másra használják a buszokat – emlékeztetett Hadházy Ákos közösségi oldalán. Az erre fordított összeg meghaladja a 18.000 millió forintot.

Read more

Ha az ünnepek alatt és között közlekedne Budapesten, erre számítson!

A Budapesti Közlekedési Központ idén is folyamatosan biztosítja a közösségi közlekedési szolgáltatást az év végi ünnepek idején.

Vágjunk bele December 22-én és 23-án, csütörtökön és pénteken az iskolaszünetben érvényes menetrend szerint közlekednek a BKK járatai. December 24-én, szenteste 15 és 16 óra között indulnak az utolsó nappali járatok, ezt követően az éjszakai járatokkal lehet közlekedni. December 25-én és 26-án ünnepnapi, 27-től 31-ig iskolaszüneti menetrend lesz érvényben.

Read more

Turista-elhárítás Orbán-módra, avagy az országjáró-buszok vári behajtásának annyi!

Orbán Viktor nem csípi, ha bármi, vagy bárki az útjába álljon. A regnáló miniszterelnök és a „skacok” lassan, de biztosan saját játszóterükként kezelik a világörökség részét képező budai vár területét, amit a folyamatossá váló át- és beépítések miatt néha bizony itt-ott le kell zárni. Egy ilyen alkalommal szakadhatott el az Orbán-cérna és a tehetetlen dühöt tett követhette…..

Read more

BKK, a gyorslövetű! – Bárcsak minden ilyen flottul menne!

Pár napja olvashattunk arról, hogy milyen árkokat kell esetenként megugraniuk azoknak, akik elektronikus jeggyel akarnak utazni a tujákon. Láss csodát: szerdán bejelentette az „illetékes elvtárs”, hogy „a digitális jegyet használó ügyfelek könnyebb és kényelmesebb felszállása érdekében új megoldást tesztel a Budapesti Közlekedési Központ. A társaság a 4-es és a 6-os villamoson felszállás után is lehetővé teszi a BudapestGO-val vásárolt termékek érvényesítését az utastérben elhelyezett matricákkal.

Read more

Pin It on Pinterest