Orbán capcarázza Trump szlogenjét, vagy fordítva? Esetleg közös a szólamgyártó?

Végülis mindegy, hogy a címben szereplő felvetés melyike a frankó, talán az utóbbi lenne a kifizetődőbb, mert akkor csak a felét kell a médiamunkásnak fizetnünk közpénzileg, hiszen annyi esze biztosan van az Orbán-Trump duónak, hogy egy mondatért nem perkál kétszer. Az azért szöget üthet a fejben, hogy Orbánt nem zavarja, hogy a bukott, vád alá helyezett elnökkel gondol egyformát? Persze az USA működő demokrácia, itthon azért egyszerűbb az eset…..

Érdekes ereklyére bukkant Hadházy Ákos az Orbán-család golfklubjának vécéje mellett

Azt már megszokhattuk, hogy Hadházy képviselő nyitott szemmel járja az országot és, ha olyasmire bukkan, ami a nagyközönség érdeklődésére is számot tarthat, -legyen az korrupció-gyanús pénzköltés, vagy indokolatlan pénzszórás- megírja közösségi oldalán. Így tett most is. 

Elon Musk „amnesztiát” hirdetett – feloldják a korábban felfüggesztett Twitter fiókokat

„Amnesztiát” hirdetett a Twitter tulajdonosa csütörtökön a közösségi oldal korábban felfüggesztett felhasználóira vonatkozóan. Elon Musk az általa meghirdetett szavazás eredményére hivatkozva azt írta, hogy ez a „nép hangja”, illetve hogy „Az emberek szóltak. Az amnesztia jövő héten lép életbe.”