Drog - Városi Kurír

Sorting by

×

Berki Krisztián halála óta sok celeb retteg – Kitálalhat a díler?

Szorul a hurok: napokon belül elfoghatják az izomceleb drogszállítóját. Mint azt mi is megírtuk,  múlt hét pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. Bár a helyszínelés során halála kapcsán idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, az egykori tévés műsorvezető, kétgyermekes édesapa kilencedik kerületi lakásában a nyomozók drogra bukkantak, emiatt nyomozás indult – írja a Naphíre.

Tovább

Rétvári újabb “a baloldal ráront nemzetére” riposztja: a baloldal drogpolitikájával veszélynek tenné ki a magyarokat!

Fidesz-agyat megmozgató feladat lehet minden napra egy megfelelő baloldalalázó mondást beújítani, de a fiúk rendesen állják a sarat. Rövid időn belül a bukott “oltásellenesség” vádjától a “megrontják a bölcsis gyerekeinket”-en át eljutottunk a drogvádig. A valóban milliókat érintő alkoholizmusról csak nem beszélhetnek, mi lenne akkor a népszerűségükkel? 

Tovább

Így történt! – A srácok mesélnek a kábitószeres buliról, aminek a végén barátjuk kiugrott az ablakon, és meghalt

Alattomos, undorító  dolog a kábítószer, ami úgy válik az érintett és családja élrtének részévé, hogy észre sem veszik. Csak amikor…. Amikor már akkora lelkierőre van szüksége a fogyasztónak és az Őt szeretőknek, ami kevesek sajátja. A Kábítószer-ellenes Világnapon megrázó riportban mesélnek barátjuk elvesztéséről azok fiatalok, akik egy I. kerületi lakásban buliztak 2020. május 10-én, írja a police.hu.

Tovább