Mészáros Lőrinc és a “skacok” 2.600 kilométert “zötykölődtek” Marbellára a Puskás Akadémia felkészülőmeccsére

Már megint Marbella? Most nem az Orbánvő és kedves családja kapcsán vetődött fel a spanyol város neve, de a népszerű keresgélős játékban azt mondanánk, hogy “melegszik”. Mészáros Lőrinc és baráti, egyben üzleti köre repülőre pattantak, hogy a helyszínen szotyizzák végig az elképesztően izgalmas felcsúti Puskás Akadémia kontra a német másodosztályban 13. helyen álló Karlsruhe focimeccsét – írta meg a 444.hu.

Read more

Újabb beficcenő 800 millió Felcsútnak téli műfüves focipályára

Épül-szépül Orbán Viktor fatornyos faluja, ahol a 2022/2023-as szezonban összesen 1,16 milliárd forintnyi TAO-támogatást kap a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány. Nincs könnyű dolguk, hiszen stadion és a hozzá tartozó spéci sportcsarnok, kazánház, ifjúsági szálló és futódomb már megvan, de találékonyságban nincs hiány!

Read more

Érdekes ereklyére bukkant Hadházy Ákos az Orbán-család golfklubjának vécéje mellett

Azt már megszokhattuk, hogy Hadházy képviselő nyitott szemmel járja az országot és, ha olyasmire bukkan, ami a nagyközönség érdeklődésére is számot tarthat, -legyen az korrupció-gyanús pénzköltés, vagy indokolatlan pénzszórás- megírja közösségi oldalán. Így tett most is. 

Read more

Mialatt a diákok a jövőjükért demonstrálnak, Orbán focisulija csapatépít egy luxusszállóban

Ez (is) egy ilyen nap: mialatt kiderült, hogy több, mint 60-os pénzelvonást javasol az Európai Bizottság Orbán kormánya miatt Magyarországnak, és amikor Pintér belügyminisztériuma 8 tanárt kirúgott, mert demonstrálni merészeltek az oktatás jövőjéért, a Puskás Akadémia közösségi oldalán megjelent a hír: csapatépítő tréningen wellnesseznek a focistasrácok.

Read more

Ördögi tervem van! – Napi Lendvaiságok…

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Lássuk szerdai gondolatait!

Read more

Pin It on Pinterest