Orbán börtön-focicsapatról jópofáskodott, amiben nem osztott szerepet magának

Orbán Viktor, közismert fociőrületéről, aminek a Magyarországon gombamód szaporodó stadionok száma is árulkodik. Nem csoda, ha hasonlatait is ez a téma uralja. Most Twitterén osztotta meg véleményét Marc Tarabella belga és Andrea Cozzolino olasz európai parlamenti képviselők mentelmi jogának felfüggesztésével kapcsolatban.

Read more

Újabb beficcenő 800 millió Felcsútnak téli műfüves focipályára

Épül-szépül Orbán Viktor fatornyos faluja, ahol a 2022/2023-as szezonban összesen 1,16 milliárd forintnyi TAO-támogatást kap a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány. Nincs könnyű dolguk, hiszen stadion és a hozzá tartozó spéci sportcsarnok, kazánház, ifjúsági szálló és futódomb már megvan, de találékonyságban nincs hiány!

Read more

Schmidt Mária: gyáva népnek nincs hazája, Németország már rég odalett

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója október végén ült tort Németország felett, mondván a mostani zöldek, akik korábban Amerika, a NATO és az atomfegyverek ellen tüntettek, most „a legnagyobb Amerika-csicskák” Németországban és a háborús héják és Bayer Zsolt alákérdezésére elmondta: Németország már nincs is. Csütörtökön közösségi oldaláról kiderült, nem elszólás volt, neki ez a véleménye és nem száll le a “döglött lóról”.

Read more

Kövér László, a “civilben közméltóságnak számító futballista”

Kövér László házelnök szerint minden bizonnyal ráfért már a közszolgákra egy kis muri,  az Országgyűlés “aranylábú 11-je” -itt jegyzem meg, hogy a fejük használatáért fizetjük elsősorban őket és itt nem fejelésre gondolok!- nyerte a Nemzeti Összetartozás Labdarúgó Tornát, amelyet hat Kárpát-medencei csapat részvételével rendeztek meg pénteken és szombaton.

Read more

Rab László: szerénység a köbön, avagy angolverés, mely a Holdról is látszik

Szállong a futballválogatott, Minikénknek dagadhat a keble, ráadásul hülyére keresi magát az orosz olajbulival. Sikert sikerre halmoz kékgatyás vezetőnk, épp csak a forint megy lassan, de biztosan szarrá. Rab László szŰrreál összefoglalója a 23-as hétről.

Read more

Pin It on Pinterest