8.3 C
Budapest
2020. október 20. kedd

Címke: Gáspár

gaspar-laci

Gáspár Laci koronavírus-tesztje pozitív lett!

Az énekes Covid-tesztje pozitív lett, Gáspár Laci nem vette észre, hogy megfertőződött a koronavírussal, mivel nincsenek tünete. Otthoni karanténba került, egyelőre nem vehet részt...
vidnyanszky

“Ez az igazi hungarikum! Olyan Rubik-kocka, amelynek minden cserélhető kockácskájára Vidnyánszky Attila van rajzolva….”

"Ez az igazi hungarikum, Rubik Ernő! Olyan Rubik-kocka, amelynek minden cserélhető kockácskájára Vidnyánszky Attila van rajzolva. Bárhogy forgatjuk, ő van a tetején (jó, van...
koltai-robert

Koltai Róbert: Nem látom a kiutat ….várom azokat, akik képesek tompítani a gyűlöletet.

Koltai Róbert az elmúlt év decemberében ünnepelte 75. születésnapját. A színész annak a legendás kaposvári színtársulatnak volt a tagja, amelyről ma is, mint követendő példaként beszélnek a szakmában.
gabor-gyorgy-tehetseg

Gábor György: “Gáspár volnék, afféle földi király személye”….a mi Gáspárunk édesapja földi király

Gáspár volnék, afféle földi király személye – köszönti a megszületett Jézust a betlehemi királyok egyike József Attila versében. A mi Gáspárunk édesapja földi király, ő maga pedig a trón és az oltár összebútorozásából fakadóan, karrierjét apukája révén építgető leendő főpap.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×