Ne “brüsszeli bürokratázzon”, helyette “Vargázzon, Navracsicsozzon”, közelebb jár az igazsághoz! – Politikusok a kuratóriumi fotelekben….

Az utóbbi napokban többek között attól hangos a sajtó, hogy a továbbiakban feltételekhez köti az Európai Unió, hogy Magyarországról egyetemisták és kutatók részt vehessenek az Erasmus+ és a Horizont Európa programokban. A megszólalók politikai hovatartozásuk szerint állítják be az esetet: a regnálópártiak az Unió “nyomják Krahácsot” akciójának nevezik, a reális megközelítés viszont az, hogy már decemberben jelezte a szervezet, hogy gond van az egyetemi kuratóriumokba “élethosszig” beültetett fideszes potentátokkal.

Gulyás Gergely fel- illetve lefelé tartott hüvelykujja – Ne feledje alkalom adtán megköszönni neki(k) a lakóhelyének adott, vagy nem adott rezsitámogatást

Az összesen 44.000 millió közforint rezsitámogatást Gulyás Gergely fel- illetve lefelé tartott hüvelykujja alapján osztották el a (vár)városok és a (vár)önkormányzatok között úgy, hogy a fideszes vezetésű Debrecen kapta a legnagyobbat, hat ellenzéki vezetésű kerületnek egy fillér sem jutott.

Gulyás minisztériumában 1,7 milliárd forint jutalmat osztottak tavaly – Az idei szám egy év múlva lesz publikus

Gulyás Gergely egy hónappal ezelőtt nyilvánosan kritizálta a nagy összegű jutalmak kiosztását. Beszámoltunk arról, hogy a pedagógusoknál ezt komolyan is veszi a regnáló, például a “talpas tanárember” egy üveg mézet kapott/fő. Hogy a minisztériumokban mennyit tehetnek zsebre a dolgozók, azt majd 2023 decemberében tudhatjuk meg, egyelőre a tavalyi adatok lettek most nyilvánosak.

Orbán miniszterelnök “jók voltunk”-évértékel szerdán a Karmeltában

A Kormányinfók lelkes rajongóinak lehet, hogy rossz hír, de a szerdain hiába várja Szentkirályi Alexandrát, azt Gulyás Gergelyen kívül Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár és Orbán Viktor miniszterelnök tartják, aminek keretében utóbbi értékeli az elmúlt évét.

Minusz 1 árstop: közlöny van róla: a hatósági üzemanyagárnak annyi!

“Bekövetkezett az, amitől tartottunk. Hétfőn életbe lépett az orosz kőolajszállítás-tilalma, ez zavarokat okoz az üzemanyagimportban. A brüsszeli szankciók eredménye az, hogy nem tudjuk garantálni a 480 forintos benzinárat tovább. Ezért megszünteti a benzinárstopot a kormány” – jelentette be Gulyás Gergely miniszterelnöskéget vezető miniszter a kedd éjjeli rendkívüli kormányinfón.