ajandek

120 milláért veszünk plüss macit, „kis plüss nyunyót kendővel” és láblenyomat levevő szettet a külhoni magyar családoknak

A határon túli magyar családok most kaphatják majd meg a Családok éve 2018 program  alkalmából összeállított ajándékcsomagot –  a megrendelési szerződést most, január legelején írta alá az ajándékozó, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – írja az MFor.

kidman (2)

Furcsa gyereknevek a sztárvilágban, avagy az Almától az Everestig

A celeb gyerekekkel új, mi több, szokatlan nevek is születtek a sztárvilágban. Az élelmes kanadai zenész-blogger, Eric Apter alapította vállalkozás, gyerekeknek készít CD-ket – saját nevüket beleszőve a dalokba. Állítása szerint olyan megbízóval is találkozott, aki szülőként kedvenc bandája (Zeppelin) nevéből nyert ihletet a névadáshoz.

gyerekbantalmazas

A gyerekek miért nem akarnak az apjukkal együtt lenni, miért „borulnak ki” tőle?- Egy igaz történet

A csapból is az folyik, hogy a regnáló kormány súlyos harca közepette, amit nap, mint nap vív a képzelt ellenségekkel, ebben az évben kiemelten foglalkozik a nemzet legkisebb, ám alapvető egységével: a családokkal. Persze csak azokkal, amelyek az általuk ideális összeállításban élnek és virágoznak.

Most Popular Topics

Editor Picks