Gyurcsány Ferenc - Városi Kurír

Sorting by

×

Gyurcsány Ferenc: a megalakuló kormányt törvénytelennek tekintjük – “Miértekről” és “mertekről” a parlamentben…. Frissítve a Kövér-reakcióval!

A miniszterelnök ma leteszi az esküt. Szeretném előtte tisztázni a Demokratikus Koalíció viszonyát a leendő kormányhoz. A megalakuló kormányt törvénytelennek tekintjük. Miért? Mert a törvényesség nem a jogszerűség látszata, hanem a törvényben rögzített népakaratnak való megfelelés. Márpedig ez a kormány megtörte a népakaratot, amikor megszállta és szétzilálta a köztársaságot. A nép nem adott felhatalmazást arra, hogy a kormány alkotmányellenesen az államhatalom kizárólagos megszerzésére törekedjen, márpedig Önök ezt teszik – kezdte napirend előtti felszólalását a DK elnöke a parlamentben.

Tovább

Havas Henrik: általában mentális okokból tartózkodom a közrádió és köztelevízió hírműsoraitól

Havas Henrik ismét nagyot ment videóblogjával. Ezúttal a kormány egyik kiemelkedően “elkötelezett “szócsöve”, Deák Dániel kapja meg a magáét, de szó esik a későbbiekben Gulyás Gergelyről is. Egyikük sem teszi ki a kirakatba, amit Havastól kap.

Tovább

Friderikusz: aki Gyurcsánnyal magyarázza az ellenzék kudarcát, az tizenhat éve Orbán foglya

Friderikusz Sándor a YouTube-on futó Friderikusz Podcast című műsorában vendégével, Bölcskei Balázzsal beszélgetett az április 3-i választás kapcsán ellenzékről, kormánypártról, a “hogyan továbbról”, a vétett hibákról. 

Tovább

Rab László: megint győzött a rohadék

A választás napján még kommunistázott egy jót. Aztán behúzta a választást. Putyin embere győzött. Akiről az járja, hogy minden európai és NATO-titkot azon melegében továbbpasszol Moszkvába. A magyar választót ez nem zavarta. Engem annál inkább. Rab László 13. heti összefoglalója.

Tovább

“Iványi Gábornak egy fáradt sóhajában több van, mint a ti egész nyavalyás életetekben” – Felháborodott reakciók a NAV-akció nyomán – élő videó!

Az Iványi Gábor vezette Oltalom Karitatív Egyesült Dankó utcai központjában 30 NAV-os jelent meg hétfő reggel házkutatási paranccsal. Mint kiderült, költségvetési csalásra gyanakodnak.

Tovább

Vágó István: ha jól értem, Hollik bejelentette, hogy megint lesz Gyurcsány-Orbán vita…

Vágó István tűpontosan ráérzett a holliki “csattanós válasz” jelentésére, ami feltehetően elkerülte a fidesz-kommunikátor figyelmét, aki úgy próbálta meg Márki-Zay Péter kihívását miniszterelnöki vita-ügyben elkenni, hogy Orbán nem áll ki az “alkalmazottal”. Ez a kifogás eleve szánalmas, de arra feltehetően megteszi, hogy elvakulték hozsannázzanak a “főnök bátorságához”!

Tovább

Mártha Imre a kormánymédia össztüze alatt, de ki is ő? – Interjú és Gyurcsány Ferenc véleménye

Teljes pályás lejárató kampányt folytat az egyesített budapesti közműcég jelenlegi, az MVM Magyar Villamos Művek volt vezére, Mártha Imre ellen a fideszes és az állami média. Mártha szerint ennek során manipulált fotókat és hazugságokat alkalmaznak – az tény, hogy nem szegény ember, de mint mondta, vagyonát évtizedek alatt szerezte, a versenyszférában is.

Tovább

“…bármi van, fogd a saját hülyeséged Gyurcsányra! Az biztos bejön!” – A Gyurcsány-ellenes ellenzéki kommunikáció kimenetele….

2021-ben, az előválasztás előtt: -“Gyurcsánnyal nem lehet nyerni, mert elriasztja a bizonytalanokat és a “rendes” fideszes szavazókat, de majd MZP megszerzi azokat.” Persze már most kiderült a közvélemény kutatásokból….

Tovább

Félidős miniszterelnök: MZP-t 2024-ben váltsa le Dobrev Klára

Néhány hónappa ezelőtt írtam arról, hogy mi lehetne a megoldása az ellenzéki összefogást megosztó fő problémának. Tudni illik hat párt hozott össze egy választási koalíciót, amit ma már “Egységben Magyarországért” néven emlegetnek, ám a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, MZP, egy pártonkívüli jelölt nyert.

Tovább

Gyurcsány Ferenc: elmúlt a közös hit, hogy vannak közös dolgok… – Miért pont Novák Katalin?

A beavatatlanok számára meglepően hangzott a szerdai Orbán bejelentés, mely szerint a Fidesz (értsd Orbán Viktor ) Novák Katalint jelöli köztársaságielnöknek a hamarosan leköszönő, mert lejárt a második mandátuma is, Áder János helyére.

Tovább

Gyurcsány: nyugodj meg Kocsis képviselőtárs, itt vagyok!

Hétfő reggel kocsis Mátéra esett a pártválasztás, Ő érdeklődött közösségi oldalán a DK politikusa hogyléte felől hiányolva, hogy az utóbbi napokban nem adott életjelet magáról. Gyurcsány Ferenc feltehetően “meghatódva” az “őszinte aggodalomtól”, pár perc elteltével megnyugtatta a fideszest, hogy megvan és dolgozik, mint rendesen.

Tovább

Jónapot, tébolyda! Tessék mondani, Izaurának mennyit tetszettek gyűjteni? – A közrádió nettó hazugsága

2021-ben létezik egy ország Európa közepén, az Unió tagjaként, amelyiknek a közpénzből eltartott közrádiója műsorvezetője megengedheti magának, hogy nettó hazugságot közöljön tényként és ennek a közalkalmazottnak másnap is van munkahelye, csak úgy, mint feletteseinek. Az történt, hogy  az állami rádióban bemondták, hogy Dobrev Klára döntött „2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről”

Tovább

Lendvai Ildikó: azért ez nem volt szép tőled, Gyurcsány Feri! Megmondhattad volna egyszerűbben is, hogy valami bajod van velem!

Annyira örülök, hogy Kövér Lászlótól végre megtudhattam, hogyan került sor 2006-ban a tévészékház ostromára, Természetesen neki hiszek, nem a szememnek. Interjújában kifejtette, hogy Gyurcsányék (felteszem, én is) saját magunk ostromoltuk meg sajátmagunkat. Kint is Gyurcsány, bent is Gyurcsány. Lehet, hogy több alakban is képes megjelenni, ez megmagyarázza, hogyan tudott most egyszerre Dobrev, Karácsony és Márki-Zay bőrébe bújni.

Tovább