Juszt László hatalmas gyomrosa Karácsony Gergelynek

Juszt László: Azt még valahogy elfogadtam volna, hogy Karácsony Gergely, – erős liberális hajlammal és háttérrel – a keresztény és jobboldali értékek mellett kiálló ellenzéki miniszterelnök-jelölt javára lépett vissza és kampányolt mellette töretlenül. ( Ezt persze senki ne vegye komolyan, mert az első súlyos hibának azt tartottam, hogy az előválasztás során ezzel a visszalépéssel húzták át a választók akaratát.) 

Read more

Juszt László: a „parancsra tettem” szószerkezet gyakrabban fog elhangzani, mint a „de k&rva hideg van ebben a cellában”

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Ez esetben a nem is olyan távoli jövőbe kalandozott.

Read more

Juszt László megint orrba nyomta Orbánt

Nem hiszem el, hogy a Csutinak annyi ismeret sincsen a birtokában, mint egy átlagos újságolvasónak. Ma, a brüsszeli találkozó előtt a következőket mondta: “A NATO területén kívül katonai akciókba bonyolódni nem dolga a NATO-nak. Magyarország álláspontja világos, sem katonát, sem fegyvert nem akarunk küldeni a NATO területén túlra.”- kezdte aktuális bejegyzését Juszt László.

Read more

Juszt László: Ukrajnában egy “bohócból” lett világszínvonalú politikus, míg nálunk egy középszerű politikusból, lett egy igen kártékony bohóc

A televíziós ezúttal sem áll ellen annak, hogy hangot adjon felháborodásának, amit -ki hinné- ismét Orbán Viktor elhibázott “pávatánca” és annak következménye váltott ki. Juszt, ahogy azt tőle megszokhattuk, most is tömören, pontosan fogalmaz.

Read more

Juszt László: na, erre mondják nálunk, hogy “hatalmas bukta”!

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Ez esetben Orbán Viktor “orosz kapcsolatáról” és külpolitikájáról gondolkodott el….

Read more

Pin It on Pinterest