Perintfalvi Rita: miért lesz egy katolikus pap orosz propagandistává?

“Vajon mit szólna a valódi béke és nem az orosz béke – Русский мир /Russzkij Mir – pártján álló katolikus egyházfő, azaz Ferenc pápa, ha megtudná, hogy a zuglói Kassai téri templomban egy igazi, orosz propagandista a lelkipásztor, aki a Kreml legelképesztőbb összeesküvés-elméleteit terjeszti?” – tette fel a kérdést Perintfalvi Rita teológus közösségi oldalán Pajor András plébános által készített „Valami bűzlik a világban Ukrajnától” c. videója kapcsán.

Read more

Perintfalvi: Zsoltika, még te is megtanulhatsz újra embernek lenni!

Mivel most András nem fog válaszolni neked, megteszem én, mégpedig minden jó érzésű ember nevében – kezdte válaszát Bayer Zsoltnak közösségi oldalán Hodász András “fikázására” válaszolva Perintfalvi Rita katolikus teológus, hittanár.

Read more

Szanyi Tibor: katolikus kecskékre bébi káposztát

Kásler Miklós még miniszter korában gondolt egy nagyot, s Nobel-békedíjra javasolta Böjte Csabát. Az illetékes testület állítólag be is fogadta a javaslatot a 2023-as esztendőre nézvést, bár ebben vannak kétségeim, minthogy a Nobel-békedíjra való jelölések sorsát erős diszkréció szokta övezni, jóllehet utólag már kevésbé.

Read more

Gábor György: az államnak nem feladata, hogy fellépjen egyes egyházfőkkel szemben, igaz, az sem, hogy fellépjen egyes egyházfők mellett

Az Európai Unió szankciókat tervez bevezetni többek között Kirill pátriárka, az orosz ortodox egyház feje ellen – írta a Guardian. Kirill, a Kreml régóta szolgáló szövetségese, aki áldását adta az ukrajnai háborúra, szerepel a portál által is látott dokumentumtervezetben. Kirill egyike annak a több tucat embernek, akiket a tagállamok által megvitatott új listák alapján beutazási tilalom és vagyonbefagyasztás fenyegetne az EU-ban, csatlakozva a szankciós listán már szereplő több mint 1000 befolyásos oroszhoz.

Read more

Perintfalvi Rita: pénzen vett szervilizmus: szájkosár a papoknak!?

Elgondolkodtató bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Perintfalvi Rita, a kormánymédia és különösen Bayer Zsolt által már többször keményen támadott katolikus teológus. Perintfalvi minden megszólalásában kiáll az emberi jogok és különösen az LMBTQ közösség mellett, akiket a kereszténység eszméjére hivatkozva üldöz a magyar kormánykoalíció.

Read more

Gábor György: Nem tudom, milyen illegális úton jutott érettségi bizonyítványhoz Rétvári Bence….

Vajon az ellenállás mely heroikus fokára hágva volt képes megőrizni a keresztény hagyományoktól való teljes intaktságát, érintetlenségét az a Rétvári Bence, aki a Piarista Gimnáziumban és a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett, s aki ma az Emmi harcos kereszténydemokrata miniszterhelyetteseként felel – többek között – az oktatásért.

Read more

Pin It on Pinterest