Matolcsy György: egyesek szerint a jegybank elnöke sértődött, frusztrált, de ez nem így van

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2021-es üzleti jelentését vitatja meg az Országgyűlés szerdán. Matolcsy György jegybankelnök a plénum előtt arról beszélt, hogy 2021-ben negatív gazdaságpolitikai fordulat történt.

74 parlamenti imacsoportos 24 órás imaláncot tart

A Parlamenti Imacsoport tagjai 24 órán át imádkoznak a békéért a háború egyéves évfordulóján, pénteken, jelentette be a KDNP-s Vejkey Imre, az imacsoport vezetője az MTI szerint. Az imát csütörtök éjfélkor kezdték, és péntek éjfélig tart. Összesen 74-en vesznek részt az imaláncban, óránként váltják majd egymást a tagok.

2 napig Balatonfüred kivételével Fidesz-főfunkci mentes övezetté lesz az ország – Kihelyezett frakcióülés

Mintha hazamennének – a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselői szokásos évindító rendezvényüket tavaly februárihoz hasonlóan idén is a négycsillagos, Balaton-parti Hotel Füredben tartják. Az elmúlt évben későbbi elszámolás szerint a frakció 24,5 millió forintot fizetett a képviselők elszállásolására.

Tudta? Van ám nálunk Magyar Parlamenti Imacsoport, ami péntekente imareggelizik!

Ha a címben feltett kérdésre „nem” a válasza, akkor jól le van maradva, hiszen 2022 júliusa óta létezik a csoport, akkor jelentette be Kövér László, hogy fideszes és KDNP-s képviselők egy része arról tájékoztatta őt, hogy „megalakult a parlamenti imacsoport”. A csoport működésében volt képviselők és nemzetiségi szószólók is részt vesznek. Kövér László tájékoztatásából az is kiderült, hogy ellenzéki képviselő nem csatlakozott a csoporthoz.

„..hogy legyen egy hely, ahol megemlékezhetnek a hazánk gyermekei…” – Horthy-domborművet avatnak Szegeden

Beindult a Horthy-szobor-emlékmű biznisz, október 15-én újabb darabbal „szegényedik” az Magyarország, ezúttal Vitézi Rend nevű szervezet Csongrád-Csanád, Békés megyei törzskapitányságának jóvoltából.