Alélt követői ájulat övezi Kocsis Máté bejelentését! – A cirka 130.000 milliós ár smafu, a hívők “kicsire nem adnak”….

Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja frakcióvezetője nem arról híresült el, hogy jó hírek hozója, sokkal inkább az “ellenzék-ekéző” jelző állandósult a neve mellé. Szakítva “egy élet szokásával”, euforikus örömmel számolt be, hogy már csak 100-at kell aludni, és….

Tovább

Végre megvan a megfejtés! A “jókezű” színészóriás bújik a Gyurcsánybőrbe! Felismeri?

Kocsis Máté, aki mellesleg a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja frakcióvezetője, pénteken kivételesen jó volt népével, fellebbentette a függönyt a sokakat “lázban tartó” titokról: a maga módján, sejtelmesen, de mégis megtudtuk, hogy kit sikerült megnyerni az ElkXrtuk-mozi főszereplőnek. A feltartott jobb kéz tulajdonosának kilétére várjuk a tippeket!

Tovább

Magyar György: a parlamenti választás napján tarthassanak népszavazást is? Ezzel csak a kormány járna jól! – Szabó Tímea hatalmas öngólja!

Szinte példa nélkül való, hogy a kormánypárti oldalon bárki is egyetértsen valamely ellenzéki törvényjavaslattal. Most ezt is megértük: a Fidesz frakcióvezetője akár támogathatónak tartja Szabó Tímea ötletét, amely szerint az országgyűlési választással egyidőben tarthassanak népszavazást is. A Párbeszéd társelnöke azonban talán nem gondolta át, hogy ezzel a kormányoldal járna jól, mert a Fudan Egyetemről jövő áprilisig szinte bizonyosan nem lehet referendum, viszont a kormány álságos “gyermekvédelmi” népszavazása érvényes lehetne.

Tovább

Aki antiszemita, az elveszíti homoszexuális jellegét? Kocsis Máté avatta a lesz##kus Tormay Cécile szobrát

Kocsis Máté avatta a legnagyobb magyar leszbikus Tormay Cécile szobrát. Ne irigykedjünk, nem olyan könnyű a homofób “keresztények” élete,  na és a Fideszt sem kerüli a baj, a könyvdaráló Dúró Dóra mondott beszédet a szobornál.

Tovább

Kocsis Máté csúszkálásai az “Arénában” – Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter?

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az Infórádió Aréna című műsorában egy nagyon áthallásos interjúban igyekezett védeni a védhetetlent, pártja útvonalát a jövő évi választásig. Kocsis ismét bebizonyította, hogy abból a párhuzamos valóságból, ahol élnek, minden pont az ellenkezője annak, ahogy Európából és a magyar flaszterről látszik.

Tovább

“Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után!” – Kocsis-Gyurcsány csörte a gödör aljáról

Fényév távolságra jutottunk Kuncze Gábor csípős parlamenti iróniájától! Azóta sokszor hittük, hogy ennél már nincs lejjebb, de 2021 Magyarországán feneketlen a bunkóság-gödör. Közel egy évvel a választás előtt a helyzet siralmas. Biztos, hogy ebből a felhozatalból kell kikerüljön a “szebb jövőt elhozó” cím várományosa, hogy közöttük lapul az az ember és csapata, akik megálljt tudnak parancsolni az elszabadult (szabadított) indulatoknak? Kocsis, Gyurcsány pengeváltás.

Tovább