Ön tudja, januártól melyik vármegyében lakik?

A képviselők a kormánypártok kezdeményezésére 140 igen, 36 nem szavazattal, kétharmados többséggel fogadták el Magyarország Alaptörvényének tizenegyedik módosítását. Egyik -bár kétségtelenül nem a legfontosabb, inkább szimbolikus- ilyen, hogy a jól bevált megyékről vissza-előzünk párszáz évet és vármegyékben éljük tovább az életünket.

A 2023-as büdzsé a rezsicsökkentés és a honvédelem költségvetése

A 2023-as büdzsé a rezsicsökkentés és a honvédelem költségvetése, ezek azok a legfontosabb gazdaságpolitikai irányok, amelyeket számokba foglaltak – mondta a pénzügyminiszter az Országgyűlés szerdai ülésén, a 2023-as költségvetési törvényjavaslatot ismertetve.

Magyar György: a pártelitek cseréljenek helyet a civilekkel és ismerkedjenek meg közelebbről a magyar rögvalósággal!

A békés egyet nem értés politikáját javasolja mindenkinek Orbán Viktor. A saját felelősségét abban látja, hogy tud-e jó példával elöl járni. Csakhogy 12 évnyi, erőből történő politizálás után hihetünk-e neki? Aligha, hiszen korábban ő mondta ki, hogy a parlament ellenzék nélkül is működik.

Most figyeljen: Nyitrai miniszterelnöki megbízott beígérte, hogy az embereket érintő megszorítás nem lesz – Tessen mondani, milyen az, ami nem minket érint?

Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott a Világgazdaság podcastjában pénteken többek között azt állította, hogy “2022-ben nem lesznek megszorítások, hiába terjesztik ezt az ellenzéki politikusok és szakértők. Ugyanakkor a tervezett költségvetési hiány betartása továbbra is fókuszban van.

Karácsony Gergely: nem szeretnénk arra berendezkedni, hogy elkezdjem számolni, hogy mennyi pénzt spórolunk azzal, ha a 4-es, 6-os villamos nem 2 percenként jár, hanem 10

A főpolgármester “Igenis van kormányváltó hangulat” címmel egy nagyon részletes interjút adott az mfor-nak. Alább ennek az interjúnak egy fontos részletét közöljük, de arra sarkalunk mindenkit, hogy olvassa el a főpolgármester és Csabai Károly teljes beszélgetését.