Újabb nemzeti konzultáció a láthatáron! – “Magyarország zöld úton jár!”

Bréking! Magyarország Kormánya ismételten kikéri az állampolgárok véleményét, akik november végéig mondhatják el, mit jelent számukra a környezetvédelem, az újrahasznosítás, az elektromobilitás támogatása, vagy Magyarország zöld területeinek további növelése – kiáltott fel Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott.

Tovább

Kormányék “észlelték”, de jófejségből “hagyták”, hogy “Nerbot” vasárnap este óta ezrével töltse ki a nemzeti konzultációs ívet – ja, persze!

Ahogy arról hétfő reggel beszámoltunk, Tomanovics Gergely vasárnap este indította el a Youtube-csatornáján azt az élő videót, amin azt látni, hogy egy algoritmus ész nélkül töltögeti ki a nemzeti konzultációkat, miközben vicces zenék mentek a lejátszási listájáról. Valószínűleg erre reagálhatott a kormány, amikor hétfő délután közölte, hogy büntető feljelentést tesz a konzultációs oldalt ért informatikai támadás miatt.

Tovább

Aki ebből nem érti meg az Orbán-szándékot a konzultációs cuccal kapcsolatban, az semmiből! – Add tovább, hátha eléri a megcélzottakat!

Sokan vannak, akiknek egyértelmű, hogy egy-egy jól irányzott kérdéssel maximálisan befolyásolni lehet a válaszadót, hogy a kérdést feltevő szájíze szerint feleljen. Nem ördöglakat ez, amivel a regnáló folyamatos él -visszaél- a nemzeti konzultációk során. Ám még mindig vannak olyanok is szép számmal, akik meg vannak tiszelve attól, hogy a szeretett vezetőjük baromi kíváncsi a véleményükre és azért kérdezi Őket, mert aszerint akar cselekedni népe üdvéért, ahogy azt a választói akarják. Neki szól az alábbi példa.

Tovább

Nézzétek hülyének a nénikéteket! Ha hagyja…. – Az újsütetű konzultáció margójára

A kormányzat hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az újabb nemzeti konzultáció kérdéseit. A kérdőívek postázása ma kezdődik., úgyhogy akiben ég a buzgalom, hogy részese legyen a sokmilliós kormány-őrületnek, az figyelje a postaládáját!

Tovább

Soros, Brüsszel, migráció – Kovács Zoltán -az irányított “mélytorok”- függönyt lebbentett konzultáció-ügyben

Az új veszély a régi! Kovács Zoltán, aki jelenleg nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár és nemzetközi szóvivő, közösségi oldalán avatta be követőit egy irányított videóban a soron következő nemzeti konzultáció világába.

Tovább

Hollik István szétszedték követői egy Fidesz-fizette reklám miatt – Kapott apait-anyait!

A Fidesz kommunikációs igazgatójának kutya kötelessége, hogy közösségi oldalait csakúgy, mint nevét és arcát adja pártja minden ötletének népszerűsítéséhez. Ezzel együtt jár, hogy amennyiben követői sületlenségnek, vércikinek tartják, amit posztol, akkor azt kifejezzék. Nem is haboztak: ki-ki vérmérséklete szerint olvasott be Hollik közszolgának.

Tovább

Megjöttek a “Négy NEM”-es konzultáció kérdései

Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere most is megtartotta ígéretet. Szerdán jelentették be, hogy indul a fővárosi konzultáció.  Négy NEM-es konzultációnak neveztek el azt a budapesti kezdeményezést, amelyet Karácsony Gergely főpolgármesterrel közösen indított Baranyi Krisztina a Fudan Egyetemről.

Tovább

Lantos: 20 000 halottnál 2 millió ember még mindig kétely nélkül követi – Van egyáltalán határ, Cipolla?

Orbán Viktor miniszterelnök ritkán ad interjút, a szerdai köztévés megjelenése sem volt előre bejelentve és persze ez sem volt interjú, csak egy újabb alákérdezőshow. Lantos Gabriella a korlátozások feloldása témában kinyilatkoztatott lebegtetéseire reagált.

Tovább

Kormányreakcióval frissítve! Ez durva! Elképzelhető, hogy a járvány miatt megtiltják, hogy Budapestről Balatonra utazzanak a népek és kötelező lehet az FFP2-es maszkhasználat! – értesült az Index

Amikor azt gondolja, hogy “ezt már nem bírja tovább”, akkor biztosan nem feltételezi, hogy súlyosbodhat a helyzet. Az járvány-adatok azonban mást sugallnak.

Tovább

Ha jó emberek jó kérdéseket tesznek fel, a jó emberek válaszolnak!

No, hát itt van ismét a nagyon demokratikus faggatózás fontos közügyekben, de most legalább a túlterhelt Magyar Postát megkímélték a kézbesítés feladatától, így olcsóbb az egész hajcihő. És ha már jó emberek jókat kérdeznek, én bizony válaszolok, hadd tudják meg a jó emberek, miként vélekedem a magyar embereket mostanában oly igen foglalkoztató kérdésekről.

Tovább

Európai Tanács: a magyar kormány törvényjavaslatainak elfogadása károsan hatna az emberi jogok helyzetére Magyarországon

Az Európai Tanács arra szólítja fel a magyar Országgyűlést, hogy halassza el a magyar kormány által múlt pénteken előterjesztett törvényjavaslat-tervezetekről

Tovább