“Facebook huszárok és huszárnők” megoldották az érdi kórház műtőssegéd-gondját – Pintér miniszter ezalatt…..?

Nincs tévedés, nem az ezért közpénzen fizetett közszolgák hathatós munkájának köszönhető, hogy egy nap alatt esély látszik arra, hogy az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben az utolsó műtőssegéd távozását követően mégsem állnak le az operációk. Brávó, Pintér ezért is felelős miniszter úr!

Read more

Dr. Kunetz: ne csodálkozzon a kedves beteg, ha lábtörésre a bőrgyógyász-, vagy a szemészeti rendelés lesz elérhető

A parlament 136 igen és 56 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta az egészségügyi átalakításáról szóló törvényt. A törvénymódosító csomagot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be novemberben, amely régóta jelentkező problémákat akar megoldani, de a szakmai szervezetek szerint csak újabbakat idéz elő és a meglévő bajokat is mélyíti. Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán elemezte, hogy mi vár ránk.

Read more

Kunetz doktor: betegek ne nagyon legyenek az elkövetkező néhány évben!

A parlament szerda délután 136 igen és 56 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta az egészségügyi átalakításáról szóló törvényt. A törvénymódosító csomagot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be novemberben, amely régóta jelentkező problémákat akar megoldani, de a szakmai szervezetek szerint csak újabbakat fog előidézni, és a meglévő bajokat is mélyíti. Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán elemezte, hogy mi vár ránk. “Szemezgessünk az éppen megszavazott egészségügyi törvénymódosításokból:

Read more

Az életünkről van szó! 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodás: megszavazták az egészségügy teljes átalakítását

136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal az év utolsó ülésnapján elfogadta az Országgyűlés az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosítását, amellyel gyakorlatilag az egész ellátórendszer működése megváltozik. A mostani átalakítás mértékét jól mutatja, hogy ahhoz összesen hét törvény módosítására volt szükség.

Read more

Gerendás Péter 3 métert zuhant, legendás gitárja menthette meg az életét

Először is gyors gyógyulást kívánunk Gerendás Péternek, a nagyszerű zenésznek, aki közösségi oldalán számolt be a balesetről, az állapotáról és a körülményekről. A “ballépés” két fellépése közti szünetében érte a művészt, aki a mázlijának és évtizedes gitárjának tulajdonítja, hogy “csak” annyi baja esett, amennyi.

Read more

A kormány házi fekete lyuka a Belügyminisztérium

Miközben az egészségügy átalakításának egyik kormányzati mottója a kórházat nem zárunk be állítás (pedig kellene), már most eltüntettek 520 darab krónikus szakápolási ágyat a rendszerből. Értelemszerűen, ahol bővíteni kellene ott csökkentenek, ahol kórházak számát kéne megvágni, ott meg még tolnak a rendszerbe – írta Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán a most a Parlament elé kerülő egészségügy átalakítását szabályozó törvény kapcsán. Nemzeti fekete-lyuk projekt…..

Read more

Pin It on Pinterest