Kövér László külcsíne igen, belbecse azonban cseppet sem változott

Aki Kövér Lászlóhoz eddig csak kackiás bajuszát társította, annak pénteken nagy meglepetésben lehetett része: hősünk fizimiskája teljes átalakuláson ment keresztül. Ez mindenképpen elhanyagolható mellékszál, hiszen a nemzet elsőszámú közszolgája azon kívül, hogy egy kifutón bemutatta volna átalakulását, beszédet tartott a Madách Imre születésének 200. évfordulója alkalmából tartott Nógrádban egy Madách-ünnepségen.

Az Orbán-Kövér tandem és a butatelefon-mánia

Érdekes hasonlóságra derített fényt feltehetően akaratlanul Németh Szilárd bejegyzése: Orbán Viktor és Kövér László nem divatőrültek – legalábbis a telefonok terén. Mindketten megálltak kütyüvásárlás-ügyben a butatelefonoknál, amit persze magyarázhat az is, hogy internetkapcsolat nélkül lehallgathatatlanok.

Kövér László: a Nemzeti Múzeum a magyarság szellemi honvédelmének egyik erődje

A 220 esztendős Nemzeti Múzeum mint a magyar emlékezet háza nemcsak alapításakor volt több, mint múzeum, hanem napjainkban is. Ez az intézmény több mint két évszázada a magyarság szellemi honvédelmének egyik erődje, és az is kell maradjon.

Kövér László dönthet Németh Szilárd Fidesz-tagságáról

Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos, aki a Fidesz alelnöke és a csepeli választókerület elnöke is suttyomban, a helyi párttagság tudta nélkül kezdeményezte a helyi Fidesz-alapszervezet feloszlatását. Ha Kövér László -országos választmányi elnöki mivoltából adódóan- erre rábólint, a tagság -így Németh is- “párttagkönyv nélkülivé” válik, vagyis újra kérniük kell felvételüket a regnáló kormánypártba.

Kövér úr! A képviselők a fizetésük kétharmadát havi 2-4 óra munkáért kapják? – Hadházy brutál-büntetése

Kövér Lászlótól nem áll távol a képviselők, pontosabban az ellenzéki képviselők pénzbüntetése. Most Hadházy Ákoson volt a sor, aki ahelyett, hogy a parlamentben melegedett volna, mint a “bátrak”, inkább a korrupciós visszaéléseket derített fel.

Tudta? Van ám nálunk Magyar Parlamenti Imacsoport, ami péntekente imareggelizik!

Ha a címben feltett kérdésre “nem” a válasza, akkor jól le van maradva, hiszen 2022 júliusa óta létezik a csoport, akkor jelentette be Kövér László, hogy fideszes és KDNP-s képviselők egy része arról tájékoztatta őt, hogy “megalakult a parlamenti imacsoport”. A csoport működésében volt képviselők és nemzetiségi szószólók is részt vesznek. Kövér László tájékoztatásából az is kiderült, hogy ellenzéki képviselő nem csatlakozott a csoporthoz.