A pedofil-törvény a lélek tudósai szerint ártalmas és veszélyes! – A voksszerző kampánytrükk…

Benne van az Alaptörvénynek nevezett joghalmazban, hogy az anya nő, az apa pedig férfi; és április 3-án népszavazás is lesz arról, hogy (egyebek mellett) kell-e az óvodásoknak a nemváltó műtétek lehetőségéről értesülni. Ezért – lévén a közügyek iránt érzékeny állampolgár – felkeltette a figyelmem a Magyar Pszichológiai Társaság és a Magyar Pszichiátriai Társaság nyilvános állásfoglalása az LMBTQ-passzusokkal megtoldott, ún. pedofil-törvény ügyében.

Új szuper oltóanyag a láthatáron, véd a fertőződéstől is

Egyes igencsak szerencsés emberek természetes módon ellenállnak a koronavírusnak, akkor is, ha ki vannak téve a fertőzésnek. A kutatók most ezen védekezési mechanizmust igyekeznek megérteni, mivel a jövőben ez a tudás adhat alapot a még hatékonyabb oltóanyag előállításához

A hisztis kutató esete az egyetemével – Egyre csak jönnek a rossz hírek az alapítványivá maszkírozott állami egyetemek felől

A szélsőértékkel, az SZFE-vel ne is foglalkozzunk, hiszen az átalakítás óta ez az intézmény már elvesztette “felsőoktatási jellegét”. A helyzet azonban ha nem is ennyire, de a többieknél is rossz. Amióta az állam egy különös bizonyítási kényszertől hajtva hátulról tömi ki pénzzel kedvenc egyetemeit, ott mintha megőrült volna a vezetés, egyszerre pazarol és fogja meg a fillért is.

Karácsony a hibás! Közlekedés dugók, ugyan már! – de mit gondol erről az elemző?

Egyre világosabban látszik, hogy a kormánypárt egyenlőre legalábbis Karácsony Gergelyt látja a legveszélyesebb miniszterelnök jelöltnek, így őt igyekeznek “lebontani”.  A fő csapásirány pedig nem más, mint bemutatni a főpolgármester alkalmatlanságát, még jelenlegi pozíciójára is, erre pedig a fővárosi dugóhelyzetet találják a legalkalmasabbnak.

Jönnek az ufók? -Biden tudja, de nem mondja

Az amerikaiak többsége úgy gondolja, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban – ez a hit az  ufók-ban elmúlt években tovább fokozódott és már  attól a jóslattól sem riadnak vissza,  hogy a következő száz évben kapcsolatba lépünk az intelligens földönkívüli élettel. Sokak szerint  az amerikai kormány többet tud, mint amennyit a nagyközönségnek elárul a témában.

Hol dolgozunk, ha véget ér a járvány? – Lakásiroda?

Azt már magunk is láthatjuk, hogy az élet a járvány után nem mindenben tér vissza az azt megelőző mederbe. A pandémia egyik legizgalmasabb következménye, hogy világszerte elterjedt összes előnyével és hátrányával együtt a home office az otthoni iroda rendszere.  Egy friss kaliforniai felmérés szerint sokan szeretnének a járvány lecsengése után továbbra is otthonról dolgozni.