Balesetet szenvedett a Szeged- Hódmezővásárhely között közlekedő vasútvillamos

Autóval ütközött a vasútvillamos szombaton este Hódmezővásárhelyen. A baleset miatt jelentősen megnőtt a menetidő – közölte a Mávinform az MTI-vel. Közleményük szerint a Hódmezővásárhelyről Szegedre tartó vasútvillamossal Hódmezővásárhelyen, a Bajcsy-Zsilinszky utca-Kistópart utca kereszteződésében lévő körforgalomnál ütközött egy autó.

Tovább

Semjén és Lázár egy biciklin – Ej, döntsd a (nyugati) tőkék…

Semjén Zsolt felült Lázár János mögé a tandemre. A volt kancelláriaminiszter már évek óta folyamatos harcot folytat a hazánkban megtelepedett nyugati kiskereskedelemi láncok ellen. Ebbe a harcába most értékes társra lelt Magyarország fővadászában, aki e-mellett mintegy hobbiból az ország miniszterelnök-helyettese is.

Tovább

Mi van itt, emberek? Tengelyt akasztott Fürjes, Matolcsy és Lázár

Fürjes Balázs a Spirit Fm műsorában többek között a Völner-ügyet, a repülőtér vásárlást és Budapest országos túlsúlyát is érintette. A dolog pikantériája, hogy tette mindezt úgy, hogy közben nekiment a NER két ikonikus alakjának: Matolcsynak, és Lázárnak, még ha “lájtosan” is…. Erre eddig nem sok példa volt.

Tovább

Lázár János visszatér a vezérsorba

Lázár János szerdán a Hódmezővásárhely és Szeged között megvalósított vasútvillamosról tartott nyilvános kérdezz-feleleket a facebookon. Természetesen a kérdezők más témában is megnyilvánultak. Így került elő például az oltatlanok kérdése, amire Lázár azzal riposzttolt, hogy “mindenkinek jogában áll hülyének lenni”.

Tovább

Nagy a baj! Lassan lekerülnek a polcokról az olcsó élelmiszerek, de mi jön helyettük?

Fel kell készülni, hogy az olcsó élelmiszereket a jó minőségű, de drágább termékek válthatják fel – erről beszélt Raskó György a Spirit FM Aktuál című reggeli rádióműsorában. Az agrárközgazdász szerint semmi jóra nem lehet számítani 2022-ben az élelmiszerárak kapcsán.

Tovább

Orbán úr, munka-kerülgetünk? – Még jó, hogy van neki egy Lázárja… – újabb “néppelvegyülős” miniszterelnöki videó!

Úgy tűnik az a nagy találmány, hogy minden Orbán-genyóságra egy Orbán-cukiskodás a válasz. Hétfőn a parlament nyitóülésén sziporkázva küldött el melegebb éghajlatra minden ténykedését firtató ellenzéki felszólalót, -csendben jegyzem meg, hogy ezzel azoknak is fityiszt mutatott, akik fent említett képviselőket küldték maguk helyett az ország házába, hogy kiálljanak az érdekeikért- de előtte és utána kiderítették róla, hogy csupaszív nagyapó, aki unokáját pesztrálja és egy közülünk, akivel jól el lehet trécselni a nép éppen a Karmelita felé kolbászló szépkorú csoport tagjaként.

Tovább

Tanévnyitogató országszerte – szóözön

Túl vagyunk az ünnepélyes, fehér inges, pátoszos “tanévnyitogatón”. Arról még mindig nem sikerült leszokni egyetlen iskolában sem, hogy ne fontos ember: igazgató, kerületi képviselő, polgármester, sőt országgyűlési képviselő vagy egyenesen egy miniszter mondjon száraz, unalmas beszédet, amiből egy szót sem értenek a diákok.

Tovább

Lázár János megalomániája: sportcsarnokot is építtet a Mezőhegyesi Ménesbirtokon – Szigorúan az Ön pénzéből….

Egy méretes sportcsarnokkal egészül ki a Lázár János által felügyelt Mezőhegyesi Ménesbirtok. Négy szintet kell megépíteni, az összes hasznos alapterület csaknem 3000 négyzetméter, ehhez már jelentkezhetnek a kivitelező cégek, a határidő szeptember 13.

Tovább

Szájról szájra terjedt a hír: itt van az Orbán!

Több, egymástól független mezőhegyesi forrás tájékoztatta arról a Narancs.hu-t, hogy szombaton – a nyilvánosság teljes kizárásával, – Lázár János vendége volt Orbán Viktor. A kormányfő feleségével, Lévai Anikóval látogatott el a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságba a kormánybiztossal. A helyiek szerint jártak a központi épületében, a vetőmagüzemben, a ménesnél, a tehenészetben és az új iskolában is, de több helyen még a terepjáróból sem szálltak ki.

Tovább

Lázár János: Akkor sem fog összedőlni a világ, ha nem mi nyerünk

Lázár János hódmezővásárhelyi gazdát, fideszes politikust nem kell senkinek sem bemutatni, Rapcsák András polgármester egykori táskahordozója igazán szép karriert kanyarított magának.

Tovább

Lázár János, még mindig a külföldi multi kiskereskedelmi láncok kiszorításáról álmodozik

Nem is nagy, hanem kifejezetten hatalmas, több mint 5300 szavas interjút készített a Piac & Profit Lázár János egykori kancelláriaminiszterrel, aki most azért küzd, hogy visszatornássza magát a Fidesz-csúcsra. Mi most az interjúnak azt a részét idézzük, ahol régi mániájáról, a külföldi tulajdonú kiskereskedelmi láncok kiszorításának mestertervéről beszél a “vidéki tekintetes”.

Tovább

Lázár: a “mészáros birodalom” csupán azért feltűnő, mert kevés van belőle – hasonló vállalkozásból kellene még legalább egy tucatnyi”!

Lázár János, az egykori kancelláriaminiszter, jelenlegi a mezőhegyesi ménesbirtokért és a Hódmezővásárhely-Szeged tram-train mintaprojektért felelős kormánybiztos az mfor.hu-nak adott nagyinterjújában -Orbán örök címmel- a járványról, az egészségügyről, a mezőgazdasági ágazatról, a kiskereskedelmi multik megregulázásáról és Mészáros Lőrincről is megosztotta gondolatait.

Tovább

Rab László: ki akar itt Brutus lenni? – avagy a politikai seggnyalást csak maszkban lehessen véghez vinni

Ha Orbán Viktor azt hiszi, hogy a napi halálozások számát feledem, nagyot téved. Ha azt reméli, hogy a beléveszek az idióta számháborújába, ami az oltásokkal kapcsolatos, ki kell ábrándítanom. Lehet taperolni hajnalban a vakcinákat; az nem támasztja fel a holtakat. Figyelek, látom, hogy kormányzás nincs az országban. Amikor a Facebook-kormányfő feltámadásról vizionál, az olyan, mint mikor az ember részegen felébred a kocsmaasztalnál. Rab László 13. heti összefoglalója.

Tovább

Kit támogat Márki-Zay Péter a zuglói előválasztáson, és a miniszterelnökjelöltek közül?

Azért van még mindig az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek között, mert kritikusan fontosnak tartja, hogy milyen az egyes jelöltek elutasítottsága. Erről Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere beszélt az ATV műsorában.

Tovább