Lázár: sajnálom, hogy a Telex a minisztériumból ellopott dokumentumokkal házalóktól szerzi be az információit – A tényekkel nincs baja….

A Telex birtokába került egy néhol indulatos széljegyzetekkel tarkított lista is, amin mintegy nyolcvan, nagyrészt fővárosi fejlesztés lezárásáról döntött Lázár János jelenlegi építési és beruházási miniszter, aki nem cáfolta a dokumentum hitelességét, de azt mondta a portálnak, hogy ha megkérdezik, Ő -szakítva egy “élet Fidesz-szokásával”- válaszol.döntött Lázár János, jelenleg építési és beruházási miniszter, aki nem cáfolta a dokumentum hitelességét, de azt mondta a portálnak, hogy ha megkérdezik, Ő -szakítva egy “élet Fidesz-szokásával”- válaszol.

Dúl a szerelem a miniszter-családban – Örvend a népe, ahogy kell

Ilyenkor, karácsony előtt-alatt-után szokás családi idilles fotót megosztani, hogy lássa ország-világ: a családban minden a lehető legnagyobb rendben van. Mindez megfejelve egy névnap-alkalommal, nahát, az mindenképpen címlapra való vigasság a főszereplőknek és a követőtábornak egyaránt. Lázár miniszter közösségi oldalának kezelője eleget is tett ennek a ki nem mondott igénynek.

Lázár János -a TramTrain-siker után (?)- minden közlekedéssel kapcsolatos téma ura lett

Hétfőn jelentették be a kormány strukturális átalakítását Palkovics László lemondása és az önálló energiaügyi minisztérium felállítása után. A pár órával később megjelent Magyar Közlöny már részletezi is, mi kerül át a változtatással Palkovics egykori területei közül Lázár János, és a kibővített, Építési és Közlekedési Minisztérium fennhatósága alá. Röviden: minden, ami közlekedéssel kapcsolatos.

Jó ember a miniszter úr! A jövőre is gondol! – kommentelte a Lázár-fun hozzászóló a kertészkedő közszolga bejegyzését

Milyen szép: Lázár János ásós-fenyőültetős fotóval demonstrálta kedden, -no meg a fotóssal- hogy nem csak a mindennapjaink megoldása nyomja a vállát, de gondol a jövőre is. Hát ilyenek ezek a fideszes fiúk-férfiak-bácsik! Mi bajunk lehet, ha Ők gondoskodnak rólunk?