8.3 C
Budapest
2020. október 20. kedd

Címke: Lázár János

Lázár János

Lázár János: Orbán Viktorral nekem sosem elvi vitáim voltak, legföljebb gyakorlatiak

Kora délután adtuk közre a Válasz online által készített hosszú Lázár János interjú szemléjének első részét. Alább Stumpf András írása második részének kivonatát közöljük. Minden...
Lázár János

Lázár János: nem hagyom magamat kiszorítani a Fideszből!

Hosszú hallgatás után kezdett el feltünedezni Lázár János a médiában – igaz, alapvetően egy könyvvel kapcsolatban: a néhány éve még nagyhatalmú kancelláriaminiszter, az ország...

Lázár János rendelt magának még négy TramTrain szerelvényt

Egy szerdai kormányhatározatnak megfelelően a MÁV-START lehívta a négy darabos opciót a Stadler Rail Valenciával kötött tram-train járműbeszerzési szerződés alapján – írta meg a...
boksz

Márki-Zay: sose higgy annak, aki kerüli a nyilvánosságot!

A szerdai nap mindenképpen említésre méltó adok-kapokja Hódmezővásárhellyel hozható összefüggésbe: Márki-Zay Péter polgármester és Hegedűs Zoltán, a hódmezővásárhelyi Fidesz-frakció vezetője, egykori polgármester-jelölt közösségi oldalaikon...
lazar-janos-sor

Lázár János Orbán évértékelője helyett kézilabda meccsre ment Csányi Sándorral

"Például a jogerős bírói ítélet végrehajtásánál húzódhat a jogállamiság határa" – mondta Lázár János a Spirit FM Keljfel Jancsi! című műsorában Fiala Jánosnak a...
kis-miklos-zsolt

Hadházy Ákos: Ismerje meg Kis Mikós Zsoltot….

Nagyon azért nem kell megjegyezni a nevét, most rúgták ki ugyanis a Földművelésügyi Minisztériumból, ahol államtitkár volt. Korábban négy évig Lázár János mellett volt...
Rab

Megtelik a temető élettel – Rab László szerint a hét

Nem könnyű ott eltúlozni az eseményeket, ahol a világháborút polgárháborúnak mondják, az esőerdő neve pedig újabban bozótos. Ehhez képest az, hogy futópálya lesz a...
aratas

Lázár János miniszoknyája befedi az édes magyar termőföldet

Lázár János honlapján találtuk az egykori csúcsminiszter minapi aratási beszédét. Lázár a jókedv oltárán nemcsak az igazságot, de a logikát is feláldozta. Egyszerűbben fogalmazva:...
czegledy

Czedlédy Csaba kitálal – Nem kell ellenség, ha Szabó Bálint a “jóbarát”…..?

Múlt héten került sor a kormányzati propaganda alja munkáját mindig lelkesen elvégző PestiSrácok újságírói elleni büntetőperre, amely ügy elsőrendű vádlottja Vas és Csongád megyék legnagyobb politikai kalandora - írja közösségi oldalán Czeglédy Csaba.
Bayer Zsolt

Jeszenszky Zsolt és Bayer Zsolt dolga lesz fúrni Márky-Zay Pétert

A promenad.hu portál információi szerint jövő héttől megújul a hódmezővásárhelyi központú, Makón és Kisteleken is sugárzó Rádió7.
Lázár János miniszteri biztos lehet

Lázár nekiment Botkának, aki csattanós választ adott

A volt kancelláriaminiszter egy interjúban jelezte, hogy a Fidesz igényt tart Szegedre is. Botka Lászlót bűnözői körök emberének nevezte.
box

Márki-Zay kitálalt! – és levonta a konzekvenciát….

Nagyon úgy néz ki, hogy végleg elege lett Márki-Zay Péternek., Hódmezővásárhely polgármesterének.
fidesz

A Fidesz célja szentesíti az eszközeit

A Fidesz parancsba adta: ne tűnjön úgy, hogy Hódmezővásárhely jól működik. Ezért a helyi fideszes képviselők nem nyilatkozhatnak pozitív témákról.
gyilkos

Márki-Zay: Magyarország valamennyi önkormányzata gyermekgyilkos lenne?

Az ügy kicsit messzebbről indul. Hódmezővásárhelyen folyamatos az adok-kapok. A ringben Márki-Zay Péter, a jelenlegi polgármesterrel szemben Lázár János volt polgármester és Fidesz-mindenes áll a párttárs önkormányzati képviselők útján.
Lázár mindenkiért, mindenki Lázárért? - a kispados ex-főminiszter kiáll harcostársáért

Schmidt Mária a Figyelőben áll bosszút Lázár Jánoson

Lázár leállíttatta a holokauszt áldozatainak és az embermentőknek emléket állító Sorsok Háza beruházást, amely Schmidt irányításával jött létre.
Lázás kastélya - volt miniszter - vagyon

Rejtőzködnek a Lázár Jánoshoz köthető kastély tulajdonosai

Új tulajdonosai vannak annak a részvénytársaságnak, amely azt a vadászkastélyt birtokolja, amelyet a volt miniszter és családja földjei vesznek körbe.
tojashej

Márki-Zay Péter tojászáporról kapott híreket – bérdobálók bértojásai?

Márki-Zay Péter rendesen ráléphetett a fideszes lábakra, mert nem nyugszanak a kedélyek Lázár János egykori és reményei szerint jövőbeli terepén. Az indulatok nem maguktól forrnak, "forralják" őket.

Végtelenül gusztustalan…

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint újságírói kérdésnek álcázott, de egyértelmű fenyegetést kaptak azok, akik fellépnek az augusztus 20-i ünnepségen.
Lázár mindenkiért, mindenki Lázárért? - a kispados ex-főminiszter kiáll harcostársáért

Tiszta elmebaj! Ilyen a világon nincs!

A nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztosnak nevezte ki Lázár Jánost augusztus 15-től Orbán Viktor kormányfő.
Lázár, Bécs, blöff

A moderátorok feje fölött döntött a Facebook Lázár bécsi videójáról

A Berlinben dolgozó magyar moderátorok törölték a migránsozó anyagot, de a központból visszaállították. A moderátorok nem nyúlhatnak az Origo cikkeihez sem.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×