Az ortopéd cipészek jól elbaltázták: von der Leyennek írtak, pedig Orbán Viktornak kellett volna….

Amikor egy hete azt találgattuk, miként tervezi belevonni a “szankciókat” és “Brüsszelt” a kormány a ténybe, hogy nem fizeti ki a gyártóit az egészségbiztosítási alapkezelő, mert kimerült a keret. Péntekre kiderült: az  Ortopéd Cipőkészítők Szövetsége segítségére siet. Nyílt levelet írtak Ursula von der Leynnek…..

Read more

Így fenyegetnek ők! – 2021 év vége, Magyarország

A Tanárok a Tanárokért közösség osztotta meg Facebook-oldalán azt a fenyegető levelet, amelyet a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanára kapott Dr. Erős-Honti Zsolt igazgatótól, aki aláírásával egyértelműsítette, hogy egyetért, vagy legalábbis kapható arra, hogy közvetítse a Pintér-minisztérium döntését.

Read more

Kamuveszély! Ha gmail-es címről kap a rendőrségtől levelet, kezdjen el kételkedni!

Szinte minden napra jut egy csalás-kísérlet, amivel a közelgő ünnepek előtt esetleg figyelmetlenebbé válókat igyekeznek megrövidíteni az erre szakosodott bűnözők. Nemrég az OTP figyelmeztette ügyfeleit, hogy csalók pályáznak az adataikra, most a rendőrség kéri a figyelmünket.

Read more

Deák Dánielt bírálta volt osztályfőnöke, de a kisfiúból felnőtté öregedő Megafonos tesz rá…..

Deák Dániel, akiből úgy lehetett politikai médiaceleb, hogy a Megafon milliókkal megtámogatta közösségi oldalát, töretlen lendülettel posztol minden kormányt- és Orbá dicsőitő hírről és hasonló intenzitással áll bele az ellenzék összes képviselőjébe, követőibe, megmozdulásaiba. Mindegy neki, hogy van-e igazságalapja a mocskolódásnak, vagy “kötelező NER-kör”, nevét, arcát adja a cucchoz.

Read more

Rábel Krisztina színe elé kettesével engedik be a Karinthy Frigyes Gimnázium tanárait – Ejnye-bejnye, vagy kirúgás?

Több mint száz diák és szimpatizáns indult el reggel nyolc előtt a budapesti Karinthy Frigyes Gimnáziumtól a tankerületi központhoz, hogy a gimnázium tanárai átvegyék a nekik címzett levelüket Rábel Krisztina tankerületi igazgatótól.

Read more

Pin It on Pinterest