Gattyán György bugyellárisa

Ha én ellenzék volnék, nagy érdeklődéssel fogadnám Gattyán György nyílt levelét és csatlakozási szándékát. Egészen biztosan tárgyalnék vele arról, hogy mivel is tudná ő és frissen bejegyzett pártja a közös erőfeszítéseket segíteni a kormányváltás érdekében. Az ellenzéki vezetőkhöz intézett nyílt levelében van ugyan valamelyes követelőző felhang, de annak tudatában, vagy inkább reményében, amit a politikai porondon megjelent új jelölt a közösbe adni képes, ennek jelentősége eltörpül.

Tovább

Tényleg “csak” jó idegzetűeknek! – A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerződéseinek listája, amelyekre Orbánnak egészen közvetlen hatása van!

Egészen szürreális olvasmány a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerződéseinek listája – tehát azok a szerződések, amelyekre Orbánnak egészen közvetlen hatása van. Ha szereti a horrort, ezen a linken böngészhet, de néhányat elrettentésképpen kigyűjtöttem – ajánlja alacsony vérnyomásproblémával küzdőknek Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Tovább

Rab László: ellenfél nélkül szép az élet, avagy: egy bolond hárommilliót csinál!

Egy bolond áll az ellenzék élén, legalábbis Kövér tata szerint, aki megjárta Doberdót. Csak annyi hibádzik ebben a bonmóban, hogy Márki-Zay Pétert ellenfelekkel szemben, titkos választáson lett miniszterelnök-jelölt. A tata Minijét pedig ellenfelek nélkül delegálták az Örökös Hatalom Pártja élére. Rab László szŰrreál összefoglalója a 45-ös hétről.

Tovább

Na, de Kubatov úr! Botka László, mint Fidesz-szimpatizáns?

A Fideszről azt tartják, hogy óraműpontossággal működteti a kommunikációval kapcsolatos dolgait, szamon tartja, kikre számíthat tuti-biztos szavazóként, kik a bizonytalanok és ebből következően tudják, kik a fanatikus  ellenükvoksolók. És tessék! Most kiderült, mégsem olyan bombabiztos a “hírszerzésük”?

Tovább

Vas megye második legnagyobb városában listára kerül, aki nem írja alá a “Stop”-os kormány-petíciót – állítja a képviselő

Új választáshoz új lista kell? Frissítésre szorul a jó öreg Kubatov-féle? Sárvár cirka 15.000 lakosú város, ahol a helyi vezetés nem nézi jó szemmel, ha valaki nem osztja, vagy legalábbis nem írja alá a “Stop Gyurcsány, stop Karácsony” kormány-petíciót, ami az előre nyomtatás okán nem követi az eseményeket, hiszen Karácsony Gergely már megállt. Klimits István képviselő nyílt levéllel fordult a Fidesz sárvári szervezetének elnökéhez.

Tovább

Orbán újabb “leg…”-je: a “sajtószabadság ragadozói” listán egyedüli az EU-ból!

Azt tudjuk, hogy Orbán miniszterelnök csípi, ha valamiben egyedüli, első, vagy bármilyen “leg” lehet. Ha ezt vesszük, akkor jól indult a hét nemzetünk Viktorának, hiszen a Riporterek Határok Nélkül (RSF) nemzetközi újságíró jogvédő szervezet 37 olyan állam- vagy kormányfőt mutatott ma be, akik erőteljesen fellépnek a sajtószabadság ellen. A „sajtószabadság ragadozóinak” feketelistájára egyetlen uniós vezető került fel: Orbán Viktor magyar miniszterelnök. A magyar kormányfő Jair Bolsonaro brazil elnökkel egyetemben új belépő a listán.

Tovább