Mi Hazánk - Városi Kurír

Sorting by

×

Az Országgyűlés elutasította a globális minimumadót

Az Országgyűlés határozatban utasította el a globális minimumadó bevezetésére vonatkozó európai uniós irányelv elfogadását – a dokumentumot 118 igen szavazattal, 32 ellenvoks és 6 tartózkodó szavazat mellett fogadta el a Ház.

Tovább

A Mi Hazánk “Kádárűzése”, avagy hogy kerül Toroczkai Kádár volt dolgozószobájába?

Érdekfeszítő helyzeteket állítottak elő a szavazók április 3-án! A szimpatizáns szavazók jóvoltából bekerült a parlamentbe a Mi Hazánk Mozgalom és, ha már bekerültek szoba is kell nekik, ahol áldásos tevékenységüket előkészíthetik, meghányhatják-vethetik, vagy kipihenhetik, amit ki kell. Ki is utalták nekik az adott számú helységet….

Tovább

Ez lenne a mi hazánk, vagy csak a Mi Hazánk? – A legújabb parlamenti párt első büszke cselekedete a demokrácia jegyében

Még a választás napján is minden elemző arról beszélt, hogy két párt a Mi Hazánk és a “kutyák” biztosan nem jutnak be a  országgyűlésbe, aztán az előbbinek mégis sikerült. Az új parlament még meg sem alakult, de a “Le a Covid diktatúrával” szlogennel kampányoló párt máris hallat magáról, méghozzá a “nagyobb demokrácia jegyében”.

Tovább

Az újabb 2/3 kialakulásának 5 oka – Orbán kontra Márki-Zay

A jobbikos szavazók valószínű átpártolása a Mi Hazánkhoz, a budapesti szavazókon kívül országszerte erős(ödő) Fidesz, Márki-Zay Péter, akinek nem sikerült megvalósítania, amit ígért az előválasztási győzelme után, és Orbán Viktor kormányfő, akit nem büntettek a magyar szavazók a külpolitikája miatt, de Európában izolálttá tette. Pálfi Rita elemzése az Euronewsban..

Tovább

Vásárhelyi Mária: ez így nem közvéleménykutatás! Nem véletlen, hogy senki nem vette a nevére….

Most éppen futótűzként terjed a médiában egy no name közvéleménykutatás, amely szerint a fidesz 14 százalékponttal vezet az ellenzéki lista előtt. Miközben egy hónappal ezelőtt – az összes hitelesnek tekinthető intézet szerint – még az ellenzéki lista vezetett néhány százalékkal.

Tovább

„Pusztítsd a szörnyet!” – Uszító matricák tűntek fel Pécsett

„Pusztítsd a szörnyet!” – Ez szerepel azokon a matricákon, amelyek Pécs belvárosában tűntek fel péntekre virradóra. Az alkotó fel is sorolja, kit/mit kell elpusztítani: LMBTQ+, ateizmus, marxizmus, liberalizmus, feminizmus, gender. A matricákról a bahir.hu készített képeket.

Tovább

“A rendőrség igenis bántalmazott” – állítja a Mi Hazánk politikusa, de azért feljelentést nem tesz

Első felvonás: “a rendőrterror elindult: gumibottal váratlanul gyomorszájon ütötték a Mi Hazánk VI. kerületi elnökét, Tanberger Tibort a Vigadó téren, amikor igazoltatása során a kocsijában mi hazánkos szórólapot találtak.- állította délelőtt Dúró Dóra, majd a második felvonásna a rendőrség tagadta az incidenst és délutánra a harmadik felvonásban maga a sértettnek mondott állt elő közleményével.

Tovább

Parászka Boróka: ha az ellenzék kitart bugyuta üzenetei mellett, a Mi Hazánkos fantomhadsereg lenyúlja a határon túli magyar szavazókat

Az egyetlen párt, amelyik mocorog határon túl, a Mi Hazánk. Ezekben a hetekben próbálja lenyúlni a Jobbik által hosszú éveken át kiépített hálózatokat, csatornákat (már ami maradt ezekből, és amit nem nyúlt le a Fidesz).

Tovább

Mandela vagy Toroczkaiék? A válasz egyértelmű

Nevetségessé tette magát Újbuda DK-s polgármestere, amikor műveletlenségről tanúbizonyságot téve besétált a szélsőjobboldal csapdájába. Ahelyett, hogy Nelson Mandelát megvédte volna,

Tovább