Brutális vereségsorozat a Felcsút utánpótlás-csapatnál – Sebaj, van megoldás: törölték a teljes eredménylistát!

Felháborodott szülők keresték meg az U10 és U11-es bajnokságokkal kapcsolatban a jelen.media szerkesztőségét, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjáról – szemben a hivatalos gyakorlattal – minden eredményt töröltek, miközben a bajnokság folytatódik. A gyerekek becsapva érzik magukat. A szülők azt sejtik a háttérben, hogy a Felcsút kínos szereplése miatt törölték az eredményeket.

Tovább

Szijjártó és az MLSZ már készen van, és Ön? Ha a britek óvatosak és visszamondják, mi tárt karokkal várjuk az oltatlanokat (is)!

Egy ideje már lehet róla hallani, hogy az UEFA-elnök Aleksander Ceferin problémásnak tartja az egész Európához képest szigorú brit beutazási szabályokat, főleg annak fényében, hogy Londonban rendezik az Eb legtöbb meccsét. Több város is jelezte, hogy ha váltanak, befogadnák a döntőt.

Tovább

Még mindig nem érzi, hogy megy fel a pumpa? Orbán falujában Makovecz-stílusú sportcsarnok nőtt ki a földből 6.000 millió közforintból

Kedden számoltunk be arról, hogy a regnáló miniszterelnök egy tollvonással elbokázott 13 milliárd közpénzt, ami 1.500.- forint/fő. A mai napra kevesebb jutott, a felcsúti sportközpont 6 milliárdot kódtál, ami 750.-/fő. Alakul a hét, hiszen még csak szerda van.

Tovább

Titoktartási nyilatkozatot a jogerősen közérdekűnek minősített adatok átadásához? – Hungarikum!

A Transparency International Magyarország (TI) 2016 nyara óta igyekszik kideríteni, hogy mennyi TAO támogatást kaptak a magyar sportcsapatok, és mire költötték a nekik juttatott, összesen százmilliárdos – azaz százezer millió!!!!! forint – nagyságrendű közpénzt.

Tovább