“Minden Idők Legkevésbé Külügyminisztere” New York-i edzése

Szijjártó Péter külügyminiszter attól függetlenül, hogy a világ mely részére szólítja a kötelessége, törekszik az “ép testben ép lélek” elvét követni és ezt rendszeresen követői tudtára is adja közösségi oldalán. Azt, hogy a nemes cél mennyire jön be nála, mindenki döntse el maga.

Tovább

Erkel Bánkja New-Yorkban – Kumin átpolitizálásában

Áder János államfő és felesége, Herczegh Anita jelenlétében tartották meg New Yorkban a Magyar Állami Operaház díszelőadását kedden este. Erkel Ferenc Bánk bán című operája volt műsoron. A beszámolók szerint parádés este volt. Kumin Ferenc, az ex főkonzul nem bírta ki és beleszőtte a politikát.

Tovább

Vigyázz! Kész! Zúgnak az esküvői harangok!

Hollywoodban, egy ideje az a szóbeszéd járja, hogy a 46 éves Oscar-díjas amerikai színésznő, életmód tanácsadó, szakácskönyv író Gwyneth Paltrow – akit többek közt a díjazott, Szerelmes Shakespeare című filmben is láthattunk – összeházasodik vőlegényével, a 47 éves amerikai forgatókönyvíróval, Brad Falchuk-kal.

Tovább

Szijjártó ismeretlen területre tévedt – béke-világtalálkozón volt jelenése New Yorkban

Mesterien – bocsánat a szóhasználatért Szíjjártó esetében – csűrte-csavarta felszólalásának írója a beszédet, ugyanis egy békekonferenciára is tudott olyat írni, amiben harcos nemzetünk nem hátrál. Le a kalappal nemzeti Anonymusunk előtt.

Tovább