Az újságíró, akinél elfogyott a szufla: “… elhasználódtam (…) Egy éve nem vállaltam, nem írtam saját ügyet, két hónapja pedig egy betűt sem. Ez így is marad…..”

Ahányszor elolvasok egy tisztességesen megírt tényfeltáró cikket, minden alkalommal eszembe jut, hogy vajon meddig fognak még ilyeneket írni elhivatott, tehetséges újságírók. Meddig bírják a visszhangtalanságot, a következménynélküliséget, a közönyt? Mikor lesz az, amikor elfogy a szufla? Mikor lesz végleg elegük a hivatalok packázásából, a megaláztatásból, a bugris fidesznyikek nagyképű kivagyiságából, a torkukon lenyomni kívánt hazugságokból? Mert biztos vagyok benne, hogy egyszer mindenkinél betelik a pohár. Ahogyan most Baksa Rolanddal megtörtént. – írta a bejegyzéshez Vásárhelyi Mária.

Az infláció a felszín. A mély pedig nem hallgat, hanem nagyon is hallható, sőt látható

Az infláció hivatalos adat szerint is túllépte a 10 %-ot, a “maginfláció” 14 %. Innen már nem lehet megállítani, legalábbis belátható időn belül nem. El ne higgyétek, hogy mindez csak a háború miatt van, bár a kormány fizetett “‘elemzői” nap mint nap ezt szajkózzák. Az árak már február 24. előtt is drasztikusan emelkedtek.

Rab László: Jézus Mária! – Hirdessük újra ki, hogy megint a Központi Bizottság hozza meg a legfontosabb…

Nem sikerült a régi kommunizmus, csináljunk egy fideszita változatot. Nem baj, ha toldott-foldott, legyen meg. Ha a Ruszkik haza kicserélhető volt arra, hogy Ruszkik vissza, ez is menni fog. Kérdezzük meg a Putyint, hogy kell csinálni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 15-ös hétről.

Lendvai: komolyan meg kell gondolni, érdemes-e a fideszes kétharmadnál beülni a parlamentbe. Lehet, hogy az a jobb, ha a negyedfasiszták egyedül üldögélnek ott a teljesen fasisztákkal

Minden lehetőség legrosszabbika jött be, ezt látjuk. Az országnak is. Marad a nemzetközi elszigeteltség, a költségvetés összeomlott, nő az elvándorlási kedv. A bajokat takarandó, a kormánynak újabb és újabb bűnbakokat kell majd kijelölnie, amivel tovább mérgezi a közerkölcsöt és közbeszédet. Komolyan meg kell gondolni…..

Kicsi volt, székre állt…., ettől megnőtt volna? – Orbán Viktor és a szék sztorija mozgósításkor…..

Orbán Viktor, nem tehet róla, -erről pont nem!- de alacsony növésű férfiember, amit a benne lakozó daliásnak mondott egoja nem tud tolerálni. Ahhoz, hogy a köré gyűlt embertömegben ne tűnjön el, “talpazatra” van szüksége, amit a választás hetében úgy találtak a legütősebbnek megoldani, hogy feltehetően a mikrobuszban az elsőszámú közszolga mellé betettek egy széket, amit minden egyes “megállónál” kikaptak és ráállították a miniszterelnököt.