Kunetz doktor: nem életbiztosítás ügyeleti időben se betegnek, se háziorvosnak lenni

Semjén Zsoltnak köszönhetően -ő adta be a javaslatot- a parlament 2022 decemberében 136 igen és 56 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta az egészségügyi átalakításáról szóló törvényt. Nyilvánvalóan politikai- és nem szakpolitikai döntés született, a voksok megegyeznek a patkóban ülők “színeivel”. Hogy ez a gombnyomás mit okoz betegnek, háziorvosnak, az mostanság kezd kibontakozni.

Read more

Zacher doktor tesz Bayer Zsolt mocskolódására, inkább gyógyít tovább

Dr. Zacher Gábor toxikológus elkövette azt a “felségsértést”, hogy megemlítette, Orbán Viktor használhatná arra is a hívei közti népszerűségét “kismagyarországon”, hogy egyetemes fogyókúrát hirdet, amin Ő maga is beáll az egészségesen élni akarók sorába. Bayer Zsolt, az éjjel-nappal éber Orbán-védő, az előbbiért keményen beleszállt az orvosba: „ostoba, öntelt s**gfej”, aki példát mutat mocskosságból és tisztességtelenségből – írta blogján.

Read more

Orbán névrokon-szájjal üzent a tanároknak: ezután is ki lesz rúgva, aki nem megy be dolgozni

Orbán Viktor samesza, Orbán Balázs miniszterelnöki politikai igazgató szerint a tanárok nagyon jól jártak Pintér Sándor belügyminiszterrel. Nem lehet annál „konstruktívabb és a nyitott kapuk politikáját jobban képviselő testtartást felvenni”, mint amit a belügyér mutat az ügyükben – vélekedett. A vitatható kijelentés mellett az orvosoknak is üzent a “kis Orbán”, aki szerint az egészségügyben is “több évtizedes problémákat ” oldott meg a rendőr.

Read more

A vakvezető kutyákat térítésmentesen látja el az Állatorvostudományi Egyetem

Az Állatorvostudományi Egyetem a jövőben térítésmentesen látja el a vakvezető kutyákat – közölte az intézmény szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint a régió legjobban felszerelt kisállatklinikáján gyógyulhatnak majd a vakvezető kutyák.

Read more

Szegény mindannyian! – Mi van, ha egy éppen államilag a rendszerbe visszakényszerített orvoshoz kerülünk?

Dübörgő magyar egészségügy, mi? Olyan törvénymódosítás részletszabályozására derült fény, ami mind az orvosnak, mind a hozzáforduló betegnek rémálom lehet. az egyik leghúzósabb és legbrutálisabbnak tűnő rész “a magánszolgáltatóknál dolgozó orvosok kötelező beforgatása az állami rendszerbe”.

Read more

Kunetz doktor: betegek ne nagyon legyenek az elkövetkező néhány évben!

A parlament szerda délután 136 igen és 56 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta az egészségügyi átalakításáról szóló törvényt. A törvénymódosító csomagot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be novemberben, amely régóta jelentkező problémákat akar megoldani, de a szakmai szervezetek szerint csak újabbakat fog előidézni, és a meglévő bajokat is mélyíti. Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán elemezte, hogy mi vár ránk. “Szemezgessünk az éppen megszavazott egészségügyi törvénymódosításokból:

Read more

„Kész, vége, egész egyszerűen nem tudom, hogy mi a megoldás” – véli a háziorvos, aki 2023-ra már nem kap vizsgálati időpontot a betegeinek

Egy Pest megyei háziorvos azt írta közösségi oldalán, hogy a hasi ultrahangra küldött betegei közül ketten is azzal jöttek vissza a napokban, hogy nem tudtak nekik időpontot adni. Sem most, sem jövőre. Ez konkrétum, nem a regnáló szózata ennek az ellenkezőjéről.

Read more

Pin It on Pinterest