Kormányzati állítások és a makacs tények – Tájékoztatás és tájékozódás

Irtó büszke vagyok magamra. A minap a nagy nyilvánosság előtt panaszkodtam portálunkon, hogy egyes sorstáraimtól eltérőn én nem kaptam levelet a miniszterelnök-pártelnök úrtól (azt a postát hiányoltam, amelyben pénzt kért a Fidesz kampányára). De most mintha újra felkerültem volna a fontos címzettek listájára: e-mail érkezett gépemre a Kormányzati Tájékoztatási Központtól (KTK).

Tovább

Megkapta már Orbán tarha-levelét? Sárga csekk mellékelve!

“Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát, annak érdekében, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk.” – indokolja, hogy pennát ragadott Orbán Viktor, vette észre a Propeller.

Tovább

Vásárhelyi Mária: éjfélkor a tévé előtt ültem és a távkapcsolót nyomogattam….

Éjfélkor a tévé előtt ültem és a távkapcsolót nyomogattam. Először a “nemzetidegen”, “profitorientált”, “gonosz” multi, az RTL Klub éjféli köszöntőjénél időztem egy kicsit, ahol a covid-járvány közel 40 ezer áldozatára, az orvosokra, ápolókra és a járvánnyal küzdő hétköznapi emberekre emlékeztek az elmúlt évből, utána egy fejér megyei kórház egészségügyi dolgozóinak énekkara, fehér ruhában, elénekelte a Himnuszt.

Tovább

5 csillagjegy, akiket tuti megjutalmaznak az égiek! – A Te számod hanyas?

Újév közeledtével mindenki álmodozni kezd, vágyakozik és természetesen nagy változásokat szeretne az életében, főleg anyagi területen. Az asztrológusok szeretnének mindenkit megörvendeztetni és megnevezik azt az 5 csillagjegyet, akiknek legnagyobb esélyük van a meggazdagodásra, bemutatja azokat a szerencséseket, akiket pénzzel jutalmaznak a csillagok a következő évben. Ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését.

Tovább

5 csillagjegy, akiknek csak megszületni volt (picit) nehéz – Nemvárt pénzeső az év utolsó 2 hetében! Lottózol, vagy….?

Az év utolsó hónapja mindig egy fontos szakasza az évnek. Lezárjuk a jelenlegi évet és felkészülünk az előttünk állóra. A csillagok állása szerint azonban még mielőtt neki látnánk ennek, ismerjük meg mely 5 csillagjegy anyagi helyzete változik meg gyökeresen december utolsó 2 hetében!

Tovább

A legsikeresebb csillagjegyek listája! Nem csak “pénzmágnesek”, bánni is tudnak vele!

Meglehet határozni a horoszkóp alapján, hogy mennyire lesz sikeres valaki az anyagi dolgokban? Az asztrológusok véleménye szerint, igen. Ma bemutatjuk nektek azt, hogy mely csillagjegyek szülötteinek áll a zászló, hogy nyugodt, békés életet élhessenek és biztosítsák ezt családjuknak is. Ne feledd, ez egy lehetőség, hogy mit hozol ki belőle, az rajtad múlik!

Tovább

2022 vérpezsdítő pénzhoroszkópja! – 5 csillagjegyre rendkívül sikeres év vár!

Decemberben mindenki be van sózva, az érdekli, mire számíthat. A 2022-es év szinte minden csillagjegynek kellemes változásokat tartogat, de van 5, melynek szülöttei most megvalósíthatják az álmaikat. A pénzügyi életük csodásan alakul és a magánéletük is boldogabb lesz, mint az elmúlt években. Most már csak azt kell kideríteni, köztük vagy-e, nincs más dolgod: láss neki!

Tovább

Napló Hungarikum 14. – Mi vagyunk a legjobbak! No meg a legrosszabbak!

Amikor naplóírásra adtam a fejem, elhatároztam, hogy csak fontos közügyekről fogok emlékeztető sorokat írni, és tessék, mégis minden pénteken mohón várom a miniszterelnöki interjút, mintha azt remélném, hogy lesz idő, amikor mond is valamit. A rádiós imamalom legutóbbi nyekergéséből sajnos ismét vajmi kevés új információt tudok a Törvény Keretei Között Mérsékelten Haladók Pártjának esedékes taggyűlése elé tárni, de azért akadt az elhangzottak között figyelmet érdemlő kérdés és válasz is. Hanem (miután ellenőrzésre kikértük az első korsó söritalt), foglalkozzunk elébb valóban fontos dolgokkal!

Tovább

Orbán lehetett volna nagy európai vezető, de teljesen elszigetelődött mostanra – Hol a “magyarok pénze”?

Két francia EP képviselő érkezett Magyarországra, hogy tanulmányozza az Orbán-rendszert. Érkezésüknek komoly súlyt ad, hogy a francia politika mindent elkövet, hogy tőlük kerüljön ki Merkel  távozása után az Európai Unió új legtiszteletreméltóbb informális vezetője. Arra is egyenes választ adtak, hogy miért és meddig parkoltatják a magyarok pénzét az EU-ban.

Tovább

Októberi szerelmi- és (most figyelj!) karrier-horoszkóp leszállítva! – Bármelyik utat választod is, valamiről mindenképpen le kell mondanod…

Az élet két legfontosabb kérdéséről -szerelem és karrier- tudhatod meg, hogy mire számíthatsz, ha belenézel a friss, ropogós októberi horoszkópba! Hidd el, az ősznek is megvan a szépsége, aki nem látja, annak azt ajánljuk, fogja fel úgy, hogy már csak két évszak választja el a nyártól. Nézzük, mit ígérnek a csillagok!

Tovább

Gábor György: a pénz nagy úr, s mint köztudott: nincs szaga. Hát, nem kell ehhez jóstehetség, a Mészáros csoport a pénznek lesz szaga. Ordenáré bűze lesz!

Nincs megállás, ha egyszer egy üzlet beindul! Legfrissebb hír, hogy öt egyetem máris stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Mészáros Csoporttal. A pénz nagy úr, s mint köztudott: nincs szaga. Hát, nem kell ehhez jóstehetség, ennek a pénznek lesz szaga. Ordenáré bűze lesz. Kiszellőztethetetlen, áporodott, fertelmes, gyomorforgató bukéja, messziről fog szaglani.

Tovább

Hűha-horoszkóp! – Nyomor, vagy fényűzés, a pénztárcád vastagságát megjósolják a csillagok

Jó, jó, értem én, hogy ha azt mondod, ehhez nem kell nagy jóstehetség, hiszen előkapod, ránézel és pontosan tudod, hogy melyik felé hajlik a bukszád. Nem beszélve a bankkártyáról, ami meg vékonyka, de busás összeget rejthet! Szakadj el rövidlátó megállapításodtól, mert azt ugyan tudod, hogy per pillanat mi a helyzet pénzügyben, de, hogy akár holnap mi vár rád, az ugye titok! Hát erre ad iránymutatást a horoszkópod!

Tovább

Pimaszok!

Úgy tűnik, mostanában ezek a brüsszeli mitugrász libernyákok visszaélnek a hatalmukkal. Ezt mondta Orbán Viktor privát kis rádiójában legutóbbi pénteki mesematinéján. Nagyjából egy éve az európai uniós költségvetési eszmecseréről szólva még egészen más húrokat pengetett. Megemlítette, hogy hosszas és nehéz vita folyt a pénzekről, de ő volt katona, meg a fél életét edzőtáborokban és öltözőkben töltötte, hozzászokott ez erős fizikai és szellemi megterheléshez. A pimaszok!

Tovább

Hadházy: ifjú Knézy négy órás hakniért 125 ezret, míg a táboroztató tanár napi 8 ezret ér Makón! – Tanáralázás EU-s pénzből

Úgy tűnik, Hadházy Ákos ahová lép, minimum meghökkentő, több esetben bizonyíthatóan visszaélésbe botlik. A képviselő a héten Makó városának abszurditását vette górcsöve alá.

Tovább

Egy baranyai falu az EU-s pénzek faramuci felhasználásának állatorvosi lova

Aki azt hitte, hogy csak mese az, hogy a kis falvak az EU-ból Magyarországra áramló fölöslegesen elvert milliárdok lelőhelyei, az a most indult sorozatból rájöhet, baromi nagyot tévedett. Hogy ebből a rengeteg pénzből kik és milyen mértékben részesültek, az egyelőre nem tiszta, de hát van nekünk független-objektív ügyészségünk, majd ők kiderítik, ugyebár?

Tovább