A Kedves Vezető! Ő maradt nekünk – A történelemben már annyiszor, most újra megérkeztünk…. Megérkeztünk??

Na, szép! Szóltunk előre. Nncs benzin, meg gázolaj…meg cukor, meg lassan semmi. De, legalább a kurv@ kormányzati csapatós-repcsikbe van kerozin. A Kedves Vezető meg kapva az alkalmon, már lassan a budira is azzal jár. A naggyal, ami akkora, mint egy bombázó. Lássák már a népek, kinek mit adott a kormánya. Neki ezt. A rongyrázást, a budai várat, a Balatont. Egy teljes országot. Nekünk meg a benzin, gázolaj, cukor, étolaj, tojás, meg a csirkefarhát (baszki! Itt tartunk! A CSIRKEFARHÁT HIÁNYCIKK!) hűlt helyét a polcokon.

Read more

Havas Henrik: ha én lennék Hajdú Péter, én akár ingyen is mentem volna….

Régen közöltük Havas Henrik egyik kedvenc “megmondóemberünk” gondolatait, pedig ha valaki, ő biztosan azt írja, amit gondol, és amit gondol az mindig érvényes és időszerű. Most az M1-en rendszeresített „1 percesek” egyike nyomán eszébe juttatott történetét írta meg közösségi oldalán a tőle megszokott ironikus felhang kíséretében némi mára érvényes közéleti utalással.

Read more

Mire nem jó kerítésen belül az Öntől elcsaklizott emailcíme?

A Kormányzati Tájékoztatási Központ újra „érvénybe léptette saját magát” és legújabb levelében, amit az emailcímére postáztak mindenkinek, ugyan egy szó sem esik járványról, koronavírusról és oltásról, annál inkább a kormány aktuális „bevésésre szánt” mondandójáról.

Read more

Közlöny van róla! – A mozgóképszakmáért Rogán, a kisvasutakért és a közösségi bormarketingért Gulyás felel, Szijjártóé az űrkutatás… és más finomságok…..

A Magyar Közlönyben megjelent a kormány tagjainak feladat- és hatásköréről szóló rendelet, amely szerint a kormányt Orbán Viktor képviseli, de egyedi ügyekben kijelölhet mást is a kormány képviseletére. Az Orbán Viktor által aláírt rendelet szerint Orbán Viktor határozza meg a kormány politikáját, irányítja végrehajtását. Általános szabály, hogy a miniszterek kötelesek együttműködni a kormány más tagjaival.

Read more

Tihany helyett NER-Tihany, avagy volt nekünk (magyar)tengerünk, csak…..

Az 1400 fős, tizenkét éve fideszes polgármester által irányított Tihany az egyik leghíresebb turisztikai központ a Balaton környékén. Az 1950-es években, a Rákosi korszak alatt ez volt az első tájvédelmi körzet, amit létrehoztak Magyarországon. A település a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része, Natura 2000-es természetvédelmi terület, világörökségi várományos és Európa diplomás. Geológiai, biológiai, tájképi sokfélesége Európa-szerte kiemelkedő – kezdte a NER-sújtotta Balatonról írt cikkét a Telex.

Read more

Ágoston László: legyen hatósági áras a helyesírási kéziszótár!

Arról, hogy hatósági árstopot vezet be a kormány február 1-től „6+csirkefarhát” témakörben, feltehetően sokan hallottak. Arról, hogy emellett minden boltnak tacepaokon kell hirdetniük, hogy mindezért Orbán Viktor kormányának kell köszönetet mondani, talán kevesebben. Ezen az áldatlan állapoton hivatott változtatni Rogán rendelete és a kormányoldalról letölthető plakát.

Read more

Pin It on Pinterest