„Sikertörténet” és „kudarc, lebőgés” – Jelzők Orbán berlini vendégszereplése kapcsán

Tipikus példája Orbán berlini látogatásának értékelése arra, hogy egyazon történetnek minimum két oldala van. Azt, hogy ki melyiket tartja igaznak függ az Orbánhoz és a magyar kormányhoz való viszonyán, a realitásértelmezésen és attól, hogy a közpénzből fenntartott hazai propagandagépezet éppen mennyi pénzt áldoz annak sulykolására, amit elültetni kíván szigorúan „kerítésen belül”.

Read more

Kötcsei találkozó – nem NER-ül, hanem „emberül”

31. nemzeti Fidesz-kötcsei találkozó szombaton beindult, itt tudhatják meg a fun-ok, hogy Orbán Viktor hogyan tervezi a közeljövőt, itt szondáztatja meg a híveket, mennyire elégedettek ezzel a jövőképpel. Ám Kötcsén másféle találkozó is lehetséges – ne a falut hibáztassuk az odacuccolók helyett!

Read more

Háborús napló 41.- Hamarosan Putyin-Zelenszkij csúcs?- Cikkünk folyamatosan frissül

Küszöbön állhat Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő csúcstalálkozója – mondta szombaton David Arahamija, az ukrán tárgyalóküldöttség vezetője, de a háború ennek ellenére változatlan hevességgel zajlik. 

Read more

A nap híre! – Mégiscsak lehet Putyin-Zelenszkij találkozó

Moszkva sosem utasította el Vlagyimir Putyin orosz és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök találkozójának lehetőségét, ám előre szeretné tudni, hogy mi szerepel majd a napirendjén, és hogy milyen eredmény várható tőle – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője az Interfax hírügynökségnek nyilatkozva.

Read more

Pin It on Pinterest