A gyermekvédelmi (?!) népszavazáson Orbánt cserben hagyta a népe, most ő és csapata tesz rájuk

Nagy volt a csend az érvénytelen, gyerekvédelminek mondott népszavazás óta a kormány részéről ezen a téren, de most szóba került a téma abban az interjúban, amit a Mandiner készített Répássy Róbert igazságügyi államtitkárral.

Mit igyekszik ilyen vehemensen titkolni Orbán Viktor és az EMMI?

A Fővárosi Törvényszék a héten mondta ki – miután a Telex bíróságon támadta meg, hogy a közmédián és az MTI-n kívül minden más orgánumot kitiltottak a járvány alatt az egészségügyi intézményekből -, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma ( EMMI ) jogtalanul utasította ki a sajtót a kórházakból. A bíróság emellett az ítelében leszögezte: a kórházigazgatók hatásköre eldönteni, kit engednek be.

Karikó Katalin: senkinek sem ártottam! – Kádár titkosszolgálata beszervezte a kutatót

Ahogy másokat is, úgy Karikó Katalint is sikerült fenyegetéssel beszerveznie a kádári állambiztonságnak. 1978-ban, a tényt a tudós sem cáfolja, a Telexnek  elmondta  miért írta alá a beszervezési dokumentumot.  Állítja soha nem jelentett senkiről.

„Látja magát, mint Magyarország első női miniszterelnöke?” Dobrev Klára: „Igen”!

Izgalmas nagy-interjút készített Dobrev Klárával a Telex két újságírója: Bíró Marianna és Fábián Tamás. A Városi Kurír a cikknek azt a részét szemlézi, amely a riportalany önképébe enged betekintést. Itt Dobrev Klára azt mondja magáról, ő lesz az ország első női miniszterelnöke, mert az elmúlt években olyan tapasztalatokat és tudást szerzett, ami a Fidesz utáni sikeres kormányzáshoz kell.

Mit jelentene Jakab Péter miniszterelnök-jelöltsége? – Lapzsemle

Leginkább azoknak rossz hír, akiket zavar a Jobbik közelmúltja, különösen a cigányellenesség és a homofóbia. Heti lapzsemle. Gyurcsány megszólalt Megint